🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Капитал" и MDV Professional Education започват обучения за мениджъри

Целта е да се получи практически ориентиранo обучениe, отговарящо на нуждите на бизнеса в България

   ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Капитал" и MDV Professional Education започват ускорен курс за мениджъри – Business Essentials. Целта на програмата е да предложи практически ориентиранo обучениe, отговарящо на нуждите на бизнеса в България. Обхватът и темите са дефинирани на база въпроси и казуси от практиката, идентифицирани чрез бизнес медията "Капитал" и специализираната й платформа "Кариери". При разработването на програмата и формата на курса добавена стойност имат и професионалният опит, и академичната подготовка на преподавателите - част от мрежата на международната компания с традиции в образованието BPP Professional Education.

Интензивната програма Business Essentials/семестър 1 предоставя по-задълбочени познания в основните сфери от управлението на бизнеса, които да осигурят ефективно представяне и успех в динамичната и конкурентна среда. Курсовете са подходящи за мениджъри и предприемачи, които осъзнават необходимостта непрекъснато да усъвършенстват и надграждат своите професионални познания и практически умения и търсят структурирани знания в областта на финансите, правото и маркетинга. Подходящи участници са и "новите звезди" в компаниите, които притежават ентусиазъм и амбиция, но много бързо трябва да разширят своите знания и умения, за да се справят с новата си роля в организациите.

Business Essentials/семестър 1 продължава два месеца и започва през февруари 2016 г. Той има 4 модула - Финансов мениджмънт, Техники за финансов анализ, Стратегия и маркетинг и Правен наръчник на мениджъра, всеки от които с по 16 учебни часа.

Обученията ще се провеждат с удобен график в края на седмицата в два последователни дни (петък и събота). Преподавателите са от международната компания за професионално обучение BPP Professional Education, както и специалисти във всяко едно от направленията от компании като Grant Thornton Bulgaria, адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници" и адвокатска кантора Wolf Theiss.

Програмата е гъвкава и позволява регистрация за целия семестър или за отделни модули. След всеки етап участниците ще получават междинен сертификат, а при приключването на пълния курс - финален. Курсистите, регистрирани за целия семестър, ще могат да се включат в допълнително бонус обучение - бизнес симулация, която ще се проведе като финална практика за прилагане на усвоеното и подготовка за вземане на истински решения за бизнеса на тази база.

Повече информация за програмата и регистрацията за участие може да се намери на capital.bg/BЕssentials.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал