🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Най-доброто от автосалона във Франкфурт идва в София

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Точно месец след откриването на автосалона във Франкфурт врати отваря и автомобилното изложение в София - "Автомобилен салон София 2019". Много от колите, дебютирали на германска земя, ще дойдат и тук.

Голямата разлика е, че докато във Франкфурт едни от най-големите концерни отсъстваха, в София ще са представени всички значими марки. В допълнение, първа среща с родната публика ще имат и нови брандове.

Обичайно две години не са кой знае колко дълъг период за автомобилната индустрия, но в случая, между двете издания на софийския автосалон, много неща не са същите. Дизелите изпаднаха в немилост, електромобилите вече не са екзотика, а допълнителните услуги, свързани с колата, стават все по-важни. В допълнение, излезлите нови модели са повече от 50.

"Автомобилен салон София 2019" дава уникалната възможност да бъдат видени и тествани всички те, което обичайно би означавало няколко седмици обиколки по дилърствата, разпръснати из целия град. Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, аудиосистеми, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Официалният каталог на автосалона е вашият пътеводител из залите на "Интер експо център", като в допълнение предлага и интересни четива.

Приятно четене!

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал