Продажба на ИМОТ, с площ от 417.980 дка, находящ се в землището на с. Долни Лозен, Софийска област

Част от вземане, обезпечено със ЗЕМЕДЕЛСКИ ИМОТ (ГОРА) с начин на трайно ползване ЗАЛЕСЕНА ТЕРИТОРИЯ, с площ от 417.980 дка, находящи се в землището на с. Долни Лозен, общ. Лозен, Софийска област, местността "Асарицата".

Продажба на ИМОТ, с площ от 417.980 дка, находящ се в землището на с. Долни Лозен, Софийска област
Продажба на ИМОТ, с площ от 417.980 дка, находящ се в землището на с. Долни Лозен, Софийска област
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Минимална начална цена 350 000 лева.

НАЧИН НА ПРОДАЖБА: ТЪРГ НА ЧАСТ ОТ ВЗЕМАНЕ, ОБЕЗПЕЧЕНО С ПЪРВА ПО РЕД ДОГОВОРНА ИПОТЕКА ВЪРХУ ПОСОЧЕНИЯ ПО-ГОРЕ ИМОТ.

  • Желаещите да участват в търга изпращат писмо за намерение за участие на имейл: [email protected], в което посочват три имена за физически лица /наименование на юридическо лице и управител, адрес за кореспонденция, и-мейл и телефон за контакт в срок до: 26.05.2020 г. 17:00 ч.
  • "Агенция за събиране на вземания" ЕАД изпраща покана за участие в търга до изявилите желание кандидати в срок до 27.05.2020 г. 17:00ч.
  • Подписване на споразумение за конфиденциалност и запознаване с тръжната документация и предоставените документи за вземането и обезпечението в срок до: 29.05.2020 г. 17:00ч.
  • Подаване на заявление за участие и заплащане на депозит за участие в размер на 10 000 лева. в срок до 12.06.2020г. 17:00ч.
  • Провеждането на същинския търг ще се проведе на няколко етапа, като първият започва на 16.06.2020 г. в 10:00 ч.

Този търг не е публичен конкурс съгласно Закона за обществените поръчки, не е публичен конкурс за най-добра оферта съгласно Търговския закон, не представлява публично предложение по смисъла на чл. 291 от ТЗ или публичен търг с явно наддаване съгласно чл. 337 и следващите от Търговския закон, нито проектоспоразумение за писмо за намерения.

Подробна информация за търга можете да получите на следните координати:

Емил Богдановemail: [email protected]

mob:+ 359 886 193 809

"Агенция за събиране на вземания" ЕАД Ви информира, че предоставените от Вас лични данни подлежат на защита по смисъла на Регламент 2016/679, Закона за защита на личните данни и вътрешните правила на дружеството. Предоставените лични данни ще бъдат обработвани за постигане на законово позволени цели, свързани с провежданият търг, както и за реализиране на законните интереси на администратора на лични данни. "Агенция за събиране на вземания" ЕАД обработва, съхранява и използва доброволно предоставените лични данни в рамките на законово уредените срокове, като гарантира тяхната сигурност и опазване в тайна от трети лица.

Информираме Ви, че "Агенция за събиране на вземания" ЕАД може да предоставя личните Ви данни на свързаните с "Агенция за събиране на вземания" ЕАД дружества в групата на Б2Холдинг Норвегия, на държавни, общински органи и институции, съдилища, юридически и физически лица, когато има такова задължение по силата на законова разпоредба или когато това е необходимо за реализиране на законните права и интереси на администратора или е необходимо за реализиране на Вашите права и законни интереси като участник в настоящия търг., По - подробна информация във връзка с обработването на личните данни, както и правата ви свързани с това, може да получите на сайта на Дружеството, в секция "Лични данни" - https://theagency.bg/lichni-danni/