🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Mail Boxes etc: Персоналното отношение към клиента е най-важно за бизнеса

Компанията е новият различен играч на българския пазар за куриерски услуги и логистика с добавена стойност

Mail Boxes etc: Персоналното отношение към клиента е най-важно за бизнеса
Mail Boxes etc: Персоналното отношение към клиента е най-важно за бизнеса
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Mail Boxes etc. (МВЕ) е новият различен играч на българския пазар за куриерски услуги и логистика с добавена стойност. Компанията е част от световна франчайз мрежа с над 2800 центъра за услуги в 53 държави по целия свят. На българския пазар компанията навлиза благодарение на партньорството си с "ИТА Груп България".

Пилотният център на Mail Boxes etc. в България отвори врати през декември 2021 г. в Garitage Business Park, сграда 3. През февруари предстои откриване на втори офис в центъра на София, на бул. "Витоша" 99.

"През следващите 5 години планираме да отворим 70 МВЕ центъра. От 2022 година "МБЕ България" ще работи и с предприемачи, които искат да получат лиценз", споделя Васил Новков, регионален мениджър в компанията.

През първите 3 години веригата ще бъде представена във всички големи областни градове в страната, както и в популярните черноморски и планински курорти. Желаещите да се присъединят към франчайза преминават през процес на одобрение и обучения в реална среда. В офисите на МВЕ ще намерите професионални куриерски услуги, фулфилмънт, печат, маркетингови решения и други услуги за малки и средни предприятия, онлайн магазини и частни клиенти.

Една от основните цели на Mail Boxes etc. е да бъде близо до своите клиенти, да улеснява дейностите на предприемачи, частни клиенти и фирми в страната и по целия свят чрез лесна за достъп мрежа за разпространение и персонализирани услуги и продукти. Офисите на МBЕ са мястото, където всеки служител е запознат в дълбочина с бизнеса и нуждите на клиентите.

Мисията ни е People Possible

"Нашето разбиране е, че персоналното отношение към клиента има най-голямо значение за бизнеса. Във времена, в които устойчивостта на един бизнес е поставена под въпрос, всеки търси опора в своите партньори. Предприемачите станаха предпазливи и оценяват все повече надеждността, удобството и личното отношение и грижа. Наш основен фокус са малките и средните предприятия и семейни бизнеси. Логистиката има важна роля във всички процеси, случващи се в световната икономика, включително бързото развитие на електронната търговия. Тенденцията се засилва, заедно с дигитализацията на все повече бизнеси и растящото търсене на фулфилмънт услугите", споделя управителят на компанията инж. Емил Ботушаров.

Устойчиви практики

МВЕ предлага цялостна услуга, която включва магазинаж на стока, инвентаризация, професионално опаковане, добавяне на рекламни материали/персонализация на пакетите и на самата доставка до крайния клиент. МВЕ поема всички логистични процеси, така че клиентът да се концентрира върху основната си дейност. Клиентите също така могат да разчитат на екип от графични дизайнери и маркетолози за подготовката и реализацията на продукт, събитие или рекламна кампания.

Глобализация

Физическите магазини отстъпват пред растящата тенденция и интерес към онлайн търговията. Услугите в сектора все повече се фокусират върху нуждите на получателя, тъй като за покупки чрез електронна търговия получателят е този, който поръчва продукта и определя условията за доставка.

Икономическите събития и растящите цени на горивата и енергията нарушиха цялата верига за доставки и логистичната индустрия не е изключение. Успешните компании в сектора ще са тези, които предлагат качество на услугите, гъвкавост и бързина в решения и са ориентирани към нуждите на крайния потребител.

Повече информация на:

Тел: +359 884 62 96 96 или *3377

Имейл: [email protected]

Сайт: www.mbe.bg