🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Подкаст: Кризата с водата - ефекти и последствия

Аудиокоментар на Мила Чернева и Ивайло Станчев защо водният сектор в България се управлява толкова лошо

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Корупция. Некомпетентност. Безхаберие. Трудно е да се посочи една причина, довела до безпрецедентната по мащаб водна криза, в която живеят гражданите на Перник от месеци и която заплашва да обхване и други райони на страната скоро.

Но водният сектор в България се управлява лошо от години, установи няколкомесечно изследване на "Капитал". Изводите от него може да чуете от Мила Чернева и Ивайло Станчев в новия епизод на подкаста "Гласът на Капитал". Двамата журналисти разказват как гражданите и бизнесът плащат цената на водния режим, дискутират политическите последствия от кризата и дават идеи как на първо време могат да се стабилизират ВИК дружествата в страната.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар