Подкаст | Защо политиците спряха да разказват истории

Разговор за изчезналото вълнение от изборите, какви са възможните сценарии за резултатите и рисковете за бъдещето

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

България продължава да се върти в спирала на избори. Това вероятно е едно от обясненията за умората, налегнала политическите партии и резултатът - слабата предизборна кампания. Ниската избирателна активност обаче ще възпроизведе същия състав и същите разделения в парламента, с много леки промени без съществено значение.

За притихналите избори, вялата кампания, вероятностите за подобно или различно, но стабилно правителство, докога ще продължи цикълът на проби и грешки след дългогодишното управление на ГЕРБ говорим в този епизод на подкаста "Гласът на Капитал" с водещ главният редактор на "Капитал" Алексей Лазаров и гости Полина Паунова и Румяна Червенкова.

Ще чуете още:

  • Защо тази кампания беше най-скучната досега?
  • Къде се изгубиха историите и защо политиците избягват да говорят за нещата с истинските им имена?
  • Има ли изход от кризата на политическия модел?

Гласът на "Капитал" e седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна история от седмицата в дълбочина, с контекст и анализ и в който търсим мнения от експерти от света на политиката, икономиката или бизнеса за важните въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" може да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар