Jolly Kids: Безброй начини детето да учи английски щастливо

Светослава Койнова, съосновател на Jolly Kids

Jolly Kids: Безброй начини детето да учи английски щастливо
Jolly Kids: Безброй начини детето да учи английски щастливо
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Какво е Jolly Kids и с какво вашите английски програми за малки деца са различни от останалите?

Jolly Kids е бутиков английски образователен център за деца на 2 - 7 години, който предлага от няколкочасови образователни програми до пълна алтернатива на детската градина. Мисията ни е да създаваме щастливи пространства за учене на английски за най-малките. Предлагаме както полудневни или целодневни английски програми през седмицата или уикенда, така и индивидуални онлайн уроци. Заедно с това си партнираме с различни детски градини, където децата учат по методите на Jolly Kids.

Това, което най-силно ни отличава, е, че програмата ни е изцяло авторска и в нейния център е щастливото дете. Затова и се казваме Jolly Kids. Ние не предлагаме просто езикови курсове, а холистична програма на английски за цялостно развитие на детето чрез изкуства и игри.

Тъй като ние сме авторите на програмата, много внимателно подбираме и обучаваме преподавателите си. Всеки минава специална селекция и редица обучения, за да се превърне в доверен и обичан ментор и приятел на децата. Децата учат най-добре, когато имат добра връзка със своя учител.

Как се справихте с предизвикателствата на пандемията?

Да живееш в интересни времена се оказа особено предизвикателно. Но като всяко нещо в живота и тук ин и ян се преплитат и макар да беше безкрайно трудно, се оказа и доста градивно. Пандемията беше своеобразен бизнес акселератор за нашия сектор. Ние бяхме сред най-затваряните браншове. Заповедите за затваряния и ограничения идваха от днес за утре и за целия период нямаше две еднакви такива. Налагаше ни се да проявяваме невероятна гъвкавост и креативност, за да запазим това, което сме създали, а в крайна сметка и да го развием на ново ниво. Каквато и заповед да дойдеше, ние не спирахме да работим и измисляме варианти да правим легално и безопасно това, което обичаме и ни носи смисъл.

През 2020 г. в стремежа си да бъдем до децата пуснахме много безплатни онлайн инициативи и уроци - както за нашите деца, така и за външни. Родителите бяха толкова благодарни и доволни, че започнаха да ни питат дали не може децата им да учат онлайн в структуриран курс. Така се родиха нашите онлайн програми. До онзи момент не си бяхме представяли, че 4-годишно дете може да учи английски онлайн, и то докато се забавлява. Оказа се, че колкото и да си мислим, че познаваме това, което правим, човек винаги може да излезе от собствените си граници и да се самоизненада.

Друга заповед налагаше забрана за провеждането на групови занимания на закрито. С колегите бързо се реорганизирахме и направихме страхотни зелени училища на открито.

Интересен беше случаят с майка на дете от уикенд програмите, на която ѝ беше мъчно, че са забранени груповите занимания в езиковите центрове, а в детските градини продължават да работят. Тя предложи да сключим договор с детската градина на детето й и така заниманията да продължат на тяхна територия. Впоследствие и други детски градини започнаха да се свързват с нас и да ни канят, защото чуват добри отзиви за програмите ни и искат да поверят обучението по английски на нас.

Накратко, целият стрес от пандемията донесе и своите ползи. За последните 2 години се родиха нашите онлайн уроци за деца, разширихме уикенд програмите си на 5 локации в София и вече работим и с детски градини.

Означава ли това, че пандемията създаде нови начини за учене?

Точно така! Благодарение на пандемията сега можем да предложим на клиентите си безброй начини децата им да учат английски по методите на Jolly Kids.

За родителите, които избират Jolly Kids като пълна алтернатива на детската градина, имаме седмични полудневни и целодневни програми. Ако пък децата посещават друго учебно заведение, предлагаме много ефективни уикенд програми. За семействата, които са отворени към онлайн обучението и търсят гъвкавост, предлагаме изключително забавни и приятни онлайн уроци.

И наред с всичко това вече имаме програми и на територията на няколко детски градини.

Какво предстои?

Предстои най-любимата програма на нашите деца - щастливото ни лятно училище от юни до септември. Програмата е изключително гъвкава - децата могат да се запишат за седмица, две, месец или за целия период. През лятото заниманията ни са още по-весели и включват много игри, експерименти и занимания на открито.

Най-голямата новина е, че отваряме записването за следващата учебна година за всички наши програми с отстъпки за ранно записване до 30 юни. Все още няма да издадем всички тайни, но от есента можете да очаквате още нови локации за уикенд програмите ни.

Програми за учебната 2022-2023 г.

Програмите на Jolly Kids можете да откриете на 5 места в София:

- Пространство за деца и родители Jolly Kids - кв. "Павлово", ул. "Проф. Иван Дуйчев" 12

- Иновативен център Smarty Kids - кв. "Стрелбище", ул. "Мила родина" 26

- Детска къща "Момо" - център, ул. "Поп Богомил" 47

- Център за деца "Изследователи" - жк "Гоце Делчев", бл. 259, вх. Г, ет. 1

- Детски център Babyland - кв. "Гео Милев", ул. "Голаш" 14

Програми в детски градини

Поканете ни във вашата детска градина, за да изготвим курс по английски за вашите нужди.

Седмични програми - отстъпка за записване до 30.06.2022 г.:

- Jolly English Mornings за деца на 2 - 3.5 г. и 3.5 - 6 г. - от понеделник до петък, 9:00 - 13:00 ч., кв. "Павлово"

- Jolly English Days за деца на 2 - 3.5 г. и 3.5 - 6 г. - от понеделник до петък, 9:00 -18:00 ч., кв. "Павлово"

- Jolly English Afternoons за деца на 4 - 7 г. - вторник и четвъртък, 14:30 -18:30 ч., кв. "Стрелбище"

Уикенд програми - отстъпка за записване до 30.06.2022 г.

Jolly English Weekends за деца на 3 - 4.5 и 4.5 - 7 г., събота или неделя, 9:00 -13:00 ч., на всички 5 локации в София.

Индивидуални онлайн уроци

- Jolly Online Classes за деца на 3 - 7 г.

Английско лятно училище

- Jolly Summer School за деца на 3 - 7 г. - юни - септември, понеделник - петък, 9:00 -13:00 ч. или 9:00 - 18:00 ч., гъвкаво записване на седмична база, кв. "Павлово".
☎ 0889 05 06 04 ☎ 0889 550 604

[email protected]

jollykids.bg

facebook.com/JollyKidsSofia