"Аркутино Резиденсес" - живот сред природата

Комплексът е прекрасно място за пълноценна почивка и незабравими изживявания

"Аркутино Резиденсес" - живот сред природата
"Аркутино Резиденсес" - живот сред природата
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Разположена в сърцето на Южното Черноморие, местност Аркутино се намира само на 10 км от един от най-древните градове на крайбрежието ни - Созопол, и на 40 км южно от град Бургас.

Познатият на няколко поколения комплекс "Знаме на мира" се свърза с местността, но идеята за изграждането на нашето черноморско крайбрежие като първокласен национален и международен курорт датира години преди това. Още 1964 г. Министерството на архитектурата и градоустройството приема план и предвижда по цялото българско Черноморие да бъдат изградени нови хотели, почивни станции, лагери, къмпинги, мотели и др.

През годините плановете нееднократно се променят, но днес модернизацията на проекта е вече факт, а концепцията включва пълно съхранение на съществуващата природа.

Локацията на "Aркутино Резиденсес" в буферната зона на резерват "Ропотамо" съчетава отлична инфраструктура и уникална природа.

Комплексът е прекрасно място за пълноценна почивка и незабравими изживявания.

В района можете да се отдадете и на редица забавления и приключения.

"Аркутино Резиденсес" е място, предлагащо комфорт и безкомпромисно качество на живот. Екипът се е постарал да помисли за нуждите на клиентите, независимо от това дали те са свързани със създаването на летен дом или с инвестиционни намерения.

Комплексът се състои от три жилищни сгради с апартаменти и бутиков хотел

Архитектурата на сградите е изцяло в хармония със заобикалящата среда. Сградите са сгушени в сянката на дървета, на метри от златна пясъчна ивица, кристално море, в район без застрояване, в който може да се насладите на тишината и звуците на природата.

Основна цел на екипа е да осигури на собствениците на имоти и гостите на комплекса приятен и безгрижен престой, като предложи богата гама от услуги и удобства: целогодишна поддръжка и управление на комплекса, паркинг, 24-часова жива охрана, видеонаблюдение, елегантен ресторант със спираща дъха гледка, СПА център, открит инфинити басейн, детска зона, плажна зона, консиерж услуги, управление на недвижими имоти.

Жилищата се предлагат завършени "до ключ", стилово и цветово изцяло съобразени с концепцията на "Аркутино Резиденсес"

Безкомпромисно качество на материалите, модерни технологии, функционалност и уют

Разпределенията на жилищата и всички довършителни работи са прецизирани до най-малкия детайл, така че да бъдат максимално комфортни и да предлагат всичко необходимо, задоволявайки дори най-взискателните вкусовe.

Всички дейности се извършват при спазване на нормативно установените изисквания към качеството на СМР и използваните материали.

За удобство на клиентите се предлагат и интериорни решения за техния летен дом. Екип от архитекти, дизайнери и монтажисти се ангажира изцяло със задачата да превърне всеки имот в стилно, уютно и функционално място за почивка и живот.

Височкото качество на материалите и детайлното изпълнение на обзавеждането са приоритет.

Собствениците на апартаменти в "Аркутино Резиденсес" ще могат да се възползват от услуга за управление на имота им, при която той да им носи доход. Услугата включва пълен набор от действия за най-добро реализиране и печалба.

  • Етап на строителството към април 2023 г. - Акт 14
  • Срок за завършване - мaй 2024 г.