🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

FinTech Summit 2020: Колко е важна дигиталната идентичност

Кевин Голдсмит от Onfido за новите революции в разплащанията и защо трябва да познаваме клиентите си

Капитал    ©  Капитал
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Какви са тенденциите и предизвикателствата пред сектора и кое ще задвижи растежа в сектора по света и у нас ще е и темата на конференцията на "Капитал" Annual FinTech&InsureTech Summit, която ще се проведе на 27 февруари в София. В нея ще вземат участие експерти, визионери, иноватори и представители на компании от страната и чужбина, както и на централната власт. Ще се превърне ли София в следващия Fintech хъб на Централна и Източна Европа, кои са трендовете, които ще очертаят бъдещето на индустрията. Това са още част от важните теми, които ще дискутират те. Повече за конференцията може да научите тук.

Тенденциите, които ще очертаят развитието на финтех сектора, следващото поколение решения и революции в сферата на разплащанията. Колко и защо e важно прилагането на KYC и AML, или идентификацията на клиентите и потребителите. По тези ключови за сектора теми в София идва Кевин Голдсмит, който ще вземе участие в конференцията на "Капитал" Annual Fintech& InsureTech Summit, която ще се проведе на 27 февруари в София.

Кевин е разработчик, софтуерен архитект, технологичен мениджър и лидер с повече от 27 години опит. В момента е главен IT директор на компанията за верификация на идентичността и личните данни в интернет (KYC) Onfido в Лондон. Преди това е заемал водещи мениджърски и експертни позиции в компании като Avvo, Spotify, Adobe Systems и Microsoft.

Onfido e малко позната в България, но по света не е така - тя разработва системите за дигитална идентичност на компании като Revolut, Zipcar и Bitsmap. Или преведено на по-прост език - техният софтуер и решения разпознават дали една лична карта и документ за идентичност са фалшиви или не.

Все още няма коментари
Нов коментар