"Ин Тайм" изпрати поредна успешна година

Една от най-старите куриерски компании в България поддържа световно качество на експресните си услуги за доставка и до днес

"Ин Тайм" изпрати поредна успешна година
"Ин Тайм" изпрати поредна успешна година
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Опитът и традициите на "Ин Тайм" в предоставяне на куриерски услуги датира от 1990 г. "Ин Тайм" обслужва всички населени места в България, като доставките се осъществяват посредством надеждна куриерска мрежа. Компанията предлага широка гама от висококачествени услуги.

В качеството си на оторизиран изпълнител за услугите на UPS за България, "Ин Тайм" предлага и международни услуги с висок стандарт за качество. Доставките се извършват с въздушен, наземен или морски транспорт до над 220 дестинации в света.

Сити Експрес® са специално създадени градски и междуградски експресни услуги, отличаващи се с кратки срокове за доставка, гъвкав подход и дигитализация в обслужването.

"Ин Тайм" изпрати една успешна и ползотворна 2022 г.", коментира търговският директор на компанията Ангел Колев. Той добави също, че на фона на динамичната геополитическа обстановка, както и предизвикателствата пред бизнесите и икономиката през изминалата година, куриерският бранш е успял да задържи задоволителни темпове на развитие. "Ин Тайм", която е позиционирана сред водещите фирми от бранша в България, приключи годината с двуцифрен ръст на приходите от водещи направления на бизнеса на компанията като предплатен международен експорт и вътрешни куриерски пратки за територията на страната.

"Зад гърба си имаме една от най-големите компании за експресни куриерски услуги в световен мащаб в лицето на UPS. Като оторизиран и ексклузивен представител за България вече над 30 години, ние имаме възможност да работим с едни от най-развитите и разнообразни услуги, съдържащи се в богатото портфолио на UPS, предлагайки на нашите клиенти високо ниво на обслужване и удовлетвореност от използването им. Оперирайки в над 220 държави и територии в световен мащаб, UPS е лидер в сегмента. Компанията непрекъснато инвестира в нови технологии и услуги с добавена стойност за клиента, като през 2023 г. планира да стартира пилотни проекти в редица водещи пазари в Европа, които впоследствие да разшири като обхват на действие", добави Ангел Колев.

Той припомни също, че от 2017 г. "Ин Тайм" прибави и трети бранд в портфолиото си - Сити Експрес. Чрез него компанията предлага бърза, надеждна и уникална по рода си градска услуга с доставка до 90 минути, 180 минути, както и до края на същия работен ден на територията на определени големи градове в страната. Сити Експрес допълва разнообразието от куриерски услуги на компанията за вътрешния пазар в България и прави "Ин Тайм" един от лидерите в сегмента "Колетни и палетни пратки".

"Очакваме една интересна, динамична и предоставяща нови възможности за развитие 2023 г.", прогнозира търговският директор на "Ин Тайм".

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме качествени и иновативни куриерски и карго решения за доставяне на пратки, съобразени с динамичното развитие на пазара.

Визия

Нашата визия е да бъдем разпознаваеми като доставчик на висококачествени куриерски услуги и корпоративното лого да се превърне в гаранция за качествено обслужване и символ на доверие.

Цел

Нашата цел е да подпомагаме производството и търговията в България чрез предоставянето на широко портфолио от куриерски и карго услуги в страната и чужбина.

Ценности

Ние вярваме, че почтеността, достойнството и безкомпромисното качество са в сърцевината на всичко, което правим.