Домашно кино | Нeщо за феновете на Money Heist, коледа с Джейми Оливър, Адам Драйвър в sci-fi екшън

Какво ново по стрийминг платформите

Berlin

Хитовият испански драматичен сериал на Netflix Money Heist (La Casa De Papel) се сдобива със спиноф за живота на емблематичния си колоритен герой Андрес де Фонольоса (Педро Алонсо), известен още като Берлин. В оригиналния сериал той е лидер на екип от крадци, който трябва да обере испанския кралски монетен двор по плана на Професора. Тук действието се развива преди събитията от "Хартиената къща" - златната ера на Берлин. Той събира бандата си в Париж, за да извършат дързък обир на бижута на обща стойност 44 млн. долара.

Премиера, Netflix, 29 декември

65

Адам Драйвър е в главната роля в новия научнофантастичен екшън, приключенски трилър от сценаристите на хоръра "Нито звук". Той влиза в образа на пилота Милс, който след фатално приземяване на непозната планета открива, че всъщност се е оказал на Земята, но преди 65 милиона години. Единственият му оцелял пътник се оказва младата Коа. Двамата трябва да открият път през абсолютно непозната реалност с дебнещи отвсякъде опасни праисторически създания

Премиера, HBOMax

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Дългоочаквана премиера на оригиналната епична космическа история на Netflix от режисьора Зак Снайдър ("300", "Пазителите", "Човек от стомана", "Батман срещу Супермен", "Лигата на справедливостта" и др.), в центъра на която е Кора (София Бутела). Тя е жена с мистериозно минало, която се опитва да организира мирните жители на отдалечена планета да се надигнат на бунт срещу деспотичното им управление. Като бивш ръководител от Империума Кора търси изкупление за миналото си, като създаде екип от воини от цялата Галактика, с които да се противопостави на силите на Света майка.

Премиера, Netflix, 22 декември

Percy Jackson and the Olympians

Сериал за феновете на популярната литературна поредица "Пърси Джаксън", т.е. насочен към по-младежката аудитория. Екшън фантастичната история на Disney+ представя 12-годишното момче, който открива, че е полубог и тъкмо започва да се примирява с новооткритите си свръхестествени сили, когато Зевс го обвинява, че е откраднал гръмотевицата му. Епизодите, базирани на първия роман от поредицата на Рик Риърдън, "Похитителят на мълнии", показват невероятната му история, изградена въз основа на старогръцките митове.

Премиера, Disney+, 20 декември

Yu Yu Hakusho

Популярната манга и аниме поредица на Йошихиро Тогаши от 90-те години получава своя ТВ адаптация. Приключенска комедийна поредица проследява тийнейджъра Юсуке Урамеши, който извършва престъпление, струващо му живота. Той е убит и възкресен, за да служи като детектив, разследващ случаи на демони и призраци сред хората.

Премиера, Netflix

Бързите коледни рецепти на Джейми

В рамките на два епизода известният готвач споделя своите идеи и трикове за пестене на пари, време и постигане на по-добър вкус с колекция от рецепти, които ще ни помогнат да приготвите празнична трапеза. В първия епизод Джейми разкрива тайни за грандиозно коледно празненство, а във втория се обръща към уютния период между Коледа и Нова година и превръща остатъците от коледната трапеза във вкусни самостоятелни ястия.

Премиера, 24Kitchen, 18 декември, 13:00 ч., излъчване: всеки понеделник от 13:00 ч.

Изгубените градове от Библията

Древен Ирак е мястото, където се разиграват някои от най-великите библейски истории, с него са свързани Ноевият ковчег, родното място на Авраам и Вавилонската кула. Камерите на National Geographic получават рядък достъп, за да проследят археолози, които пробиват път през изгубените градове на Ирак и откриват света на Стария завет. Виждаме резултата в два едночасови епизода благодарение на екипите, които възстановяват чудесата на Ниневия и Вавилон, описани в Библията като градове на греха.

Премиера: 24 декември, 21:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар