🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

По-близо до клиентите с работещи решения

Мобилната лаборатория на "Девня цимент" революционизира начина на обслужване

По-близо до клиентите с работещи решения
По-близо до клиентите с работещи решения
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Мобилната лаборатория на "Девня цимент" АД е част от успешната концепция на компанията за максимално скъсяване на дистанцията между производител и клиент и създаване на устойчиви във времето партньорски отношения. Неслучайно основното послание на проекта е "Винаги до Вас с точното решение".

Специалната мобилна лаборатория е напълно оборудвана, за да служи ефективно при използването на продуктите на компанията на място – производствена база, проект, трасе и други. Идеята е да се подпомогне максимално ефективно работата на клиента директно на строителната площадка, като се извърши пълен мониторинг на всички входящи материали в състава на произвежданите бетони, начина на работа, както и техническите параметри на бетоните. В зависимост от конкретния случай може да се оптимизират рецептури, да се създават нови, да се правят индустриални тестове, както и да се разработват нови продукти за нуждите на специфичния проект като различни видове специални бетони.

Тази услуга е напълно безплатна за всички клиенти на "Девня цимент" АД и "Вулкан цимент" АД. Мобилната лаборатория спомага да се наблюдава отблизо пулсът на пазара и получава актуална обратна връзка за нуждите на клиентите и пазара като цяло.

"Наш основен приоритет е високото качество на продуктите ни. Затова всяка партида се тества в специализираната ни лаборатория, която се намира в завода ни в Девня. Има много случаи обаче, когато клиентите имат технологични въпроси, на които не може да бъде отговорено само по телефон или имейл. Тогава в помощ идва нашата мобилна лаборатория, която винаги е придружавана от специализиран лаборант. Така даваме възможност на нашите клиенти да получат консултация и ценни насоки директно на място", разказва Стоян Щерев, търговски директор на "Девня цимент" АД.

"Бетонът е в основата на строителството, той гарантира дълготрайността на сградите и съоръженията и затова неговото производство е изключително отговорен процес с непрекъснато повишаващи се изисквания. Нашият екип е напълно подготвен да отговори и на най-нетрадиционните и предизвикателни задания", коментира Райна Митева, бранд мениджър на дружеството.

Специалната лаборатория оперира във всяка точка на страната, а от началото на годината е напълно преоборудвана, за да увеличи спектъра от тестове, от които биха могли да се възползват клиентите на "Девня цимент" и "Вулкан цимент".

От 2014 до днес:

НАД 200 ПОСЕЩЕНИЯ В НАД 30 ГРАДА И НАД 130 000 ИЗМИНАТИ КИЛОМЕТРИ

Още от Капитал