🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Модерно и функционално обзавеждане за всяко помещение от дома

Мебелен магазин СОМО предлага интериорни решения, съчетаващи елегантен дизайн и функционалност

Модерно и функционално обзавеждане за всяко помещение от дома
Модерно и функционално обзавеждане за всяко помещение от дома
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

С настъпването на пролетта се заражда и желанието ни да освежим дома си, като му вдъхнем нов живот и създадем атмосфера на хармония и комфорт. За целта е изключително важно да подберем правилното обзавеждане, което не само ще внесе красив акцент в дома, но и ще предложи функции, създаващи повече удобство и уют в ежедневието.

В СОМО ще откриете изключително разнообразие от мебели за всяко помещение. За дневната можете да изберете дивани и ъглови гарнитури с възможност за поръчка на различни дамаски, конфигурации и функции. Те се комбинират чудесно с елегантни холни секции, етажерки и шкафове с минималистичен дизайн и просторно място за съхранение.

В спалнята, където удобството е на първо място, впечатление правят стилните тапицирани и боксспринг легла, очароващи с висок комфорт и допълнителни екстри като ракли, осветление, ел. моторно повдигане на зоната при главата и краката и др. Гардеробите са чудесно допълнение към тях и могат да се поръчат в различни видове изпълнения, размери и вътрешно разпределение, съобразени с индивидуалните ви предпочитания.

При нас ви очакват и много интересни предложения за трапезарията, кухнята, антрето и офиса. Заповядайте на място в постоянно обновяващия се шоурум на СОМО, за да изберете идеалното решение за вашия дом.