🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Европейската модна общност BestSecret предлага ексклузивни покани за членство

Срокът, в който можете да се сдобиете с тях, е силно ограничен

Европейската модна общност BestSecret предлага ексклузивни покани за членство
Европейската модна общност BestSecret предлага ексклузивни покани за членство
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Търсенето на перфектния костюм или дизайнерска чанта в интернет по цели дни и нощи приключи. Луксозните модни придобивки за цялото семейство вече могат да бъдат открити на едно място с намаления до -80 %. Всичко това е факт в европейската модна общност BestSecret, която сега отваря вратите си за нови членове. Ето как да се сдобиете с напълно безплатната покана.

Най-добре пазената тайна в модния свят е напът отново да се разкрие пред малка част от специално подбрани български клиенти. По правило страницата на BestSecret е затворена за всички потребители, които нямат членство в платформата. На пратформата са скрити

над 30 000 модела маркови облекла, аксесоари и обувки.

А световните дизайнери, които работят с тайното общество, са над 3000. За да се запази пълна дискретност, цените и повечето брандове, които могат да се открият на сайта, не се дискутират извън общността. Все пак ще издадем, че когато вземете своя ексклузивен пропуск, там ще видите имена, като Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Michael Kors, Balmain и много други.

Приемът в дизайнерската шопинг общност е напълно безплатен и става

само чрез покана

Тя може да бъде получена от активен потребител, който е придобил това право, покривайки специални критерии. Желаещите да влязат в частния клуб с трайно намалени дизайнерски облекла могат да кандидатстват за достъп и чрез регистрация. Те обаче трябва да се въоръжат с търпение, тъй като попадат в дългия списък от чакащи за пропуск към сайта за дизайнерска мода.

Затова и днешната изненада за читателите на "Капитал" е повече от нестандартна. Специално за тях BestSecret отключва малък брой ексклузивни покани към отбраното модно общество. Срокът, в който можете да се сдобиете с ценното членство, е силно ограничен. Тези от вас, които желаят да се възползват от привилегията, трябва да побързат. Съвсем скоро новите заявки ще бъдат приемани отново само в списъка на чакащите. За да вземете лично своята покана възможно най-скоро, трябва единствено да последвате този линк.

След регистрацията

всеки ден ще имате предимството да избирате от над 500 нови маркови облекла, които пристигат в BestSecret точно в полунощ. Разбира се, постоянната селекция от хиляди дизайнерски артикули също е налична. Сред богатата палитра от маркови стоки ще откриете висококачествени бизнес и ежедневни костюми, класически и макси сака за всеки повод, луксозни обувки, оригинални спортни облекла, ръчно плетени пуловери, топли якета и шлифери с безупречна кройка.

Есенните предложения на сайта пристигат с разнообразен избор от бизнес рокли в класическо черно на Emporio Armani. Стилните модели в актуалната за сезона дължина до коляното се отличават с изчистени линии и усещане за комфорт през целия ден. Те могат да бъдат комбинирани с елегантно палто от вълна на популярния бранд.

За свободното време изберете преходно яке в нейви синьо или ярко червено от модния бранд GANT. Дрехата осигурява удобство със свободна права кройка под ханша и подплата от 100 % памук.

Ако нямате любимо кожено яке в гардероба си, можете да го откриете сред оригиналните модели на Diesel. Класическите предложения на марката с права или вталена кройка и лека подплата са стилно попълнение в есенния ви гардероб. Съчетайте коженото си яке с нови дънки от Diesel, ласкаещи фигурата с висококачествената си изработка. Сред удобните дизайнерски облекла ще откриете по нещо за всеки от семейството.

От BestSecret имат много

изненади за най-малките

Селекцията от артикули обхваща всички стъпки на детето - от първите бебешки приключения до веселите игри и радостно джапане в есенните локви. В ексклузивния магазин ще намерите всичко, необходимо за един напълно "екипиран" за студените дни мъник.

Изберете му висококачествени непромокаеми обувки от Högl, Geox, Timberland или Emporio Armani. Открийте топли якета във всички цветове на дъгата с весели щампи. От суперудобните детски модели на Adidas Originals, Legowear и Woolrich до стилните творения на Lanvin и Marc Jacobs.

Достъпът до ексклузивния магазин внася още повече уют и стил в ежедневието ни през студените месеци. В необятната селекция от маркови дрехи и обувки за цялото семейство са включени и нестандартни бижута, дизайнерско бельо, декорация и висококачествен текстил за дома.

Цялото разнообразие от артикули, които ще откриете на модния сайт, е налично в склада на компанията.

Доставката до България се извършва в рамките на 4 - 10 дни

Покупките пристигат директно до вратата ви, без да прекарвате часове в задръствания и да обикаляте множество бутици. Онлайн поръчката в ексклузивния магазин ви осигурява сигурно и бързо плащане, защитено по всички европейски стандарти.

При пристигането на покупките вие можете спокойно да огледате всяка дреха. След това вероятно няма да искате да се връщате в пробните на физическите магазини. Ако все пак не сте доволни от някой артикул, вие можете да го върнете напълно безплатно, без да отговаряте на никакви допълнителни въпроси.

В BestSecret имате възможност да пазарувате дизайнерски стоки за цялото семейство с отстъпка от -20 до -80 %. Както и да зарадвате приятелите и колегите си със стилен подарък за личния им празник. Възползвайте се сега и вземете ексклузивната си покана за тази шопинг общност тук.