Международната търговска верига KiK вече с 50 магазина в България

До края на годината веригата ще открие осем нови магазина в страната, а догодина планира поне още 10

Международната търговска верига KiK вече с 50 магазина в България
Международната търговска верига KiK вече с 50 магазина в България
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

KiK, успешният германски дискаунтър за текстил и нехранителни стоки, празнува откриването на своя 50-и магазин в България. Със своите над 4000 обекта в 14 държави в Европа KiК продължава успешното си развитие и експанзия в страната.

Компанията навлезе на българския пазар през май 2020 г. с откриването на първия си магазин в София.

С динамичната си експанзия през изминалите 3 години брандът затвърди позицията си на българския пазар във време, в което потребителите в страната се ориентират все повече към марки с достъпни цени и добро качество.

През изминалата година KiK откри нови 21 магазина в България и отчете 125% ръст на продажбите. В момента компанията има над 350 служители в страната, които ежедневно се грижат за доброто обслужване на всички клиенти на бранда.

В KiK клиентите могат да открият голямо разнообразие от детски, мъжки и дамски облекла, бельо, детски обувки, аксесоари, играчки, декорация за дома, домашен текстил и др.

За компанията

Около 29 000 служители по света допринасят за нашия успех, което доведе до развитието на KiK през последните години.

Заложили сме нашия водещ мотив в името си: зад KiK стои "Kunde ist König" ("Клиентът е цар"). Успяхме да спазим това обещание успешно в 14 страни в Европа. Нашите изгодни цени биват оценявани най-вече от семейства, млади майки и бащи, както и от клиенти, които са в търсене на добри предложения.

За нас е важно не само да предлагаме висококачествени продукти на добри цени, но и да се грижим за спазването на социални и екологични стандарти. Според нас думите "изгодно" и "хуманно произведено" не се изключват взаимно!

Ние сме наясно с отговорността ни в глобалната мрежа от доставчици и бихме искали да сме прозрачни относно успехите и предизвикателствата ни. Радваме се, че в тази мисия сме част от силна мрежа, тази на междубраншовия текстилен съюз.

С тържественото откриване на най-новия магазин в София в кв. "Княжево", ул. "Цар Борис III" №272, "KiK България" отбеляза своя 50-и обект в страната с площ 550 кв.м.

Компанията ще продължи политиката си на активна експанзия и през 2024 г. Предвижда се откриването на поне 10 нови локации в България.

За повече информация посетете:

https://www.kik.eu/

https://bulgaria.kik.eu/