Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
1 споменавания в статии

Най-важните бизнес новини: всяка сутрин и вечер в мобилното приложение "Kапитал PRO"

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Приложението "Кaпитал PRO" е създадено специално за бизнес потребителите и с мисъл за тяхното заето всекидневие. Редакторите на "Капитал" избират най-важните новини от света на бизнеса и икономиката и ги оформят в емисии, които се публикуват в приложението два пъти на ден или при извънредни събития. Всеки петък емисията е със съдържанието на седмичния "Капитал" за четене през уикенда. Така всичко от "Капитал" е удобно пакетирано на едно място.

app-stor-2 google-play-2

Емисиите в "Капитал PRO"

"Бизнес закуска" - всеки ден точно в 7 сутрин за старт на деловия ден - ще намирате информация за български и международни компании, икономически и пазарни новини и анализи, както и събития от политиката, които влияят на бизнеса.

"Вечерни новини" - емисията в 6 всяка делнична вечер включва топ 3 на най-четените статии и още три по избор на редакторите, за да сте сигурни, че не пропускате нищо важно.

"Извънредна емисия" - информира ви в случаите когато се случи нещо важно, за което трябва да знаете веднага.

Как работи?

Лесно и просто за използване - приложението "Капитал PRO" ви гарантира, че най-важното е винаги пред очите ви, а останалото - на клик разстояние. С един жест преглеждате актуалната емисия, като може да си запазите интересното от нея за четене по-късно. Всички запазени статии можете да прочетете в "Запазени".

Достъп до цялото съдържание от capital.bg има през рубриките във "Всичко", а ако търсите нещо специално, може да ползвате бутона "Търсене". Приложението през секцията "Профил" ви дава възможност лесно да управлявате абонамента си за електронните бюлетини на "Капитал" - информация по теми, която предпочитате да получите под формата на мейл.

Приложението е безплатно през първия месец и е достъпно с абонаментен план Капитал PRO след това.

За повече информация свързана с абонаментни планове и достъпи, може да се обръщате към клиентския център на "Капитал" - контакти: [email protected], 02 4615349

Намерен е 1 резултат.

10 окт 2019 Капитал
<b>Най</b>-<b>важните</b> <b>бизнес</b> <b>новини</b>: <b>всяка</b> <b>сутрин</b> <b>и</b> <b>вечер</b> <b>в</b> <b>мобилното</b> <b>приложение</b> "<b>Kапитал</b>  ...
// Медиа и реклама /

Най-важните бизнес новини: всяка сутрин и вечер в мобилното приложение "Kапитал ...

новини" - емисията в 6 всяка делнична вечер включва топ 3 на най-четените статии и още192950 прочитания

    Още от Капитал
    Наемопад при софийски жилища

    Свитото търсене сваля офертните цени. При предоговаряне се стига до 20 - 30% отстъпка за период между един и три месеца

    Бодлива ситуация при розовото масло

    За оптимистите кампания 2020 е критичният хаос, от който ще произлезе новият, по-добър ред в бизнеса с маслодайни рози.

    Борсово V-ъзстановяване

    След резкия спад дойде и бърз ръст на индексите, но те все още са под историческите си върхове от февруари

    Нито един път не води към сараите на Доган

    Как за пореден път властта се постави в услуга на почетния лидер на ДПС

    20 въпросa: Петър Грудов

    Сайтът за градска култура Boyscout навършва 10 години

    Благодарност без граници

    Philadelphia Museum of Art показва онлайн изложба с творби, посветени на медицинския персонал през последните сто години