🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Великолепната Marvell House

Или как идеята се превърна в реалност

Реална снимка на сградата
Реална снимка на сградата
Реална снимка на сградата    ©  City Home Park
Реална снимка на сградата    ©  City Home Park
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

В началото се роди идеята за пространство, което поражда чувство за сигурност и уют. И решихме да създ адем сграда - символ на благоденствие и дълголетие, символ на защита и спокойствие.

Красотата и благородното поведение на жерава отдавна са го превърнали в почитан символ в много и различни култури.

В една от най-известните легенди се разказва как жеравите по поречието на река Нил са се пазели нощем от неканени гости. Докато цялото ято спи, винаги на пост остава един от тях, държащ камък в сгънатия си крак. Ако започне да заспива, камъкът пада и птицата се буди.

Именно тази легенда е причината за огромно количество аристократични европейски родове да имат в гербовете си жерав, държащ камък. В хералдиката той е символ за всеотдайност, грижа, защита на общия дом и близките.

Вдъхновени от тази величествена птица, ние създадохме Marvell House — място, което поражда чувство за сигурност, спокойствие и уют. Място, където всеки се чувства като част от сплотена общност, изповядваща общи ценности и общи цели.

И се появи жилище в сърцето на столицата - тихо, заобиколено от свежа зеленина, спокойствие и аристократична уединеност. Просторен и светъл дом, в който всеки детайл е проектиран и изработен с прецизност и първокачествени материали. С високи тавани и просторни стаи.

Аристократичното излъчване със сигурност прави Marvell House специално място за живеене. Тя е не само красива и комфортна, но гарантира устойчивост и за следващите поколения, което я прави отлична инвестиция в бъдещето.

Сградата разполага с редица предимства:

- Вентилируема фасада – специален вентилационен слой под облицовката от естествен камък гарантира пълна енергийна ефективност през всички сезони. - Перфектна термо- и звукоизолация заради специалното изграждане на стените с керамични блокове с вертикални кухини, редуващи керамика и каменна минерална вата. - Луксозна алуминиева прозоречна система от висок клас. - Най-добра степен на сигурност срещу проникване с взлом.
- Система за естествена вентилация чрез саморегулиращи се клапи, интегрирани невидимо в касите на прозорците за постоянен обмен на въздуха. - Най-висок клас канализация с чугунени тръби и висококачествени медни тръби за вътрешната водопроводна мрежа. - Просторно, дизайнерски обзаведено фоайе и общи части.

- Асансьор, побиращ 15 души, с дизайнерска кабина и Eco Disc двигател от водещ производител.

Marvell House ще предложи най-доброто на бъдещите си обитатели и определено ще изпълва със смисъл понятието дом мечта. А именно топ местоположение в центъра на София на емблематичния бул. "Витоша" в близост до тишината и спокойствието на Южния парк.

Малкото на брой, но изключително просторни жилища в Marvell House разкриват пред себе си удивителна гледка към Витоша. Осеметажната сграда ще разполага само с 16 апартамента, за да предложи щедро разпределение на площите, впечатляваща конструктивна височина на помещенията (4 м за партерния етаж и по 3.30 м за всеки следващ в жилищната част) и всичко това зад фасада от естествен камък с уникални авторски мотиви и парапети от лят алуминий с гаранция за дълъг живот във всеки детайл.

Когато си поставил най-високи изисквания към себе си, търсиш съвършенство и в мястото, където живееш.

Аристократичното излъчване прави Marvell House специално място за живеене

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    a_toneva avatar :-|
    Анна Тонева-Лазева

    Много излишен лукс с шума на трамвай №1 и 6

    Нередност?
  • 2
    cinik avatar :-|
    cinik
    • + 2

    И тук "ли % за озеленяване е постигнат със саксии по балконите, бръшлян по стените и "затревен покрив"?

    Нередност?
Нов коментар