Ново място: "Голф бар Пълдин" в Пловдив

Първият голф бар в България предоставя място за тренировки на ентусиасти, състезатели и уикенд голфъри

Съвсем наскоро в Пловдив беше поставено едно ново начало - това на голфа в градски условия. С отварянето на "Голф бар Пълдин" всеки жител или посетител на града може да пробва уменията си или да потренира, без да се налага да пътува с километри до най-близкото голф игрище.

Зад реализацията на интересната идея стоят Димитър Георгиев заедно със своите деца Милена и Атанас Георгиеви - и тримата голф любители. Това е едно от многото съвместни начинания на семейството, стоящо зад козметичната компания "Роза импекс".

Милена Георгиева споделя, че идеята за създаването на голф бар "Пълдин" се ражда съвсем спонтанно след едно състезание по голф в чужбина, на което те присъстват, и в разговор с г-н Станко Маринов, мениджър на националния отбор по голф. За създаването на голф бара собствениците му не са черпили идеи от други подобни места из Европа и света, а са разчитали на собствената си креативност, познания и ноу-хау.

Първоначално целта им е да се направи място, където да се събират и да тренират членовете на едноименния голф клуб в града - "Пълдин", които са около 30, сред които и баща ѝ.

Днес, няма и месец след отварянето на бара, те виждат огромен интерес от хората в града, а целите им са далеч по-мащабни - да направят голфа по-популярен. "Защото това е спорт, за който няма възрастови ограничения - може да се играе от 5 до 95 години", категорична е тя.

Голф барът е само първата стъпка в това начинание. Милена разказва, че се водят преговори с общинската администрация в Пловдив да бъде отреден общински терен за изграждане на голф игрище, където да могат да се обучават състезатели по голф.

Голф барът се намира в самия център на града - в сграда, собственост на семейството, в която се разполагат и няколко техни апартамента за наемане. Той е оборудван с най-добрата система за голф тренировки, създадена до момента - Foresight Sports GCHawk куадро оптична система.

В голф бара едновременно могат да играят до 4 души, а базовата цена е 45 лв./час, като тя може да варира, в случай че изберете пакет или тренировка с инструктор.

Голф тренажорът позволява на всички начинаещи да направят своите първи стъпки в голфа или да наблегнат на сухи тренировки, преди да отидат на терен. Голф барът е подходящ за тиймбилдинг събития, частни партита и всякакъв подобен тип мероприятия.

Това не е всичко обаче. Пространството е така проектирано, че голфът да е основна, но не и единствената възможна активност - тук може да се съберете с приятели, да гледате спортни събития, или да играете дартс, шах, табла, карти и т.н.

гр. Пловдив, ул. "Феликс Каниц" 4

+359 87 7700712

Все още няма коментари
Нов коментар