🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Жилищен комплекс "Тенера"

Спокойствие, лукс и семеен оазис на морския бряг

Жилищен комплекс "Тенера"
Жилищен комплекс "Тенера"
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

EOS в България предлага за продажба 10 собствени жилища в комплекс "Тенера" във Варна - две студиа (52 и 81 кв.м), три тристайни апартамента (155 до 181 кв.м) и пет мезонета (325 кв.м всеки).

"Тенера" е затворен комплекс, разположен в квартал "Бриз" в град Варна. Намира се до естествена гора с малка рекичка. Концепцията му съчетава идеята за живот на тихо място сред природата в непосредствената близост до града. Транспортната достъпност е отлична както с автомобил, така и с градски транспорт.

Комплексът се състои от шест сгради, групирани в две секции и разположени на над 5 декара двор с много зеленина и красив фонтан. "Тенера" разполага със собствен басейн за живеещите в него, както и с детски кът. От комплекса се открива прекрасна панорама към Варненския залив и гледка към морската столица.

Жилищата в продажба са разположени от първи до пети етаж. На всеки етаж има по два апартамента, а на последния са мезонети с тераси в средиземноморски стил.

Допълнителна услуга за всички бъдещи собственици е професионално управление и поддръжка на целия комплекс. Това включва контрол на достъпа и 24/7 жива охрана, поддръжка на парковата среда и басейна, техническа поддръжка на всички инсталации, отопление/охлаждане и почистване на общите части на сградите, както и на паркоместата. Възможно е и допълнително закупуване на паркоместа в подземния паркинг на комплекса.

EOS в България е сред лидерите в областта на придобиването на просрочени потребителски вземания в страната, като компанията стратегически развива и политиката си за инвестиране в обезпечени портфейли, както и директно закупува имоти с основен фокус от банковия сегмент. EOS предлага богато разнообразие от жилищни имоти и широка гама индустриални и търговски помещения, подходящи за специфични бизнеси, посредством различни процедури за продан и гъвкави условия за плащане.

Комплекс "Тенера"

Сгради - 6 бр., групирани в две секции

Тип - затворен комплекс

Двор - над 5 дка

Локация - кв. "Бриз", Варна

Повече информация за предлаганите обекти може да се намери на www.eosimoti.bg

За контакти:

[email protected]

телeфон: 088 7736911