ИНФИНИТИ ГРИЙН - кътче лукс в най-елитната локация на Варна

ИНФИНИТИ ГРИЙН - кътче лукс в най-елитната локация на Варна
ИНФИНИТИ ГРИЙН - кътче лукс в най-елитната локация на Варна
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

ИНФИНИТИ ГРИЙН съчетава уникална локация, неповторим стил, класа, изключителна визия и луксозно изпълнение.

Локацията е едно от основните предимства на проекта. Квартал "Чайка" във Варна е почти незасегнат от масовото строителство в последните 20 години. Добре поддържани обширни зелени площи, свеж морски бриз, сигурна и спокойна среда, три минути пешеходно разстояние до морето и три минути с автомобил до центъра на града. Всичко това е неповторима комбинация, която дава възможности и комфорт за семейства с деца, активно спортуващи хора и за всички, които ценят пълноценния начин на живот и близостта до природата.

ИНФИНИТИ ГРИЙН

Локация: Варна, жк "Чайка"

Площ на имота: 3320 кв.м

Обща РЗП: 16 600 кв.м

Застроена площ: 1400 кв.м

Брой етажи: 17

Озеленяване: 38%

Брой обекти с 2 стаи: 77

Брой обекти с 3 стаи: 93

Брой обекти с 4 стаи: 3

Изложение: юг, изток, запад

Период на строителство: 2021 - 2023 г.

Повече за проекта на:

🌐 www.yavorad.com

📲 0877 63 20 20, 0877 61 20 20

📩 [email protected]

🏡 град Варна, Търговски център "Явор", бул. "Република" 117, ет.4,

ИНФИНИТИ ГРИЙН е дело на арх. Наталия Никова. Концепцията при определяне обема на сградата и ситуирането й в парцела е съобразена с местоположението на сегашните и бъдещите околни сгради, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите, както и избягване на близост и засенчване. От по-високите етажи се разкриват уникална морска панорама и обширна красива градска гледка.

Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси и апартаменти. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Общият брой на жилищните и нежилищните обекти е 173. Паркирането е решено със 199 закрити паркоместа, разположени на 3 нива.

Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване, както и окабеляване за сигнално-охранителна система.

Освен функционалните разпределения голямо предимство е изложението. ИНФИНИТИ ГРИЙН за разлика от сградите в близост е ситуирана така, че всички обекти са с благоприятно изложение и са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Проектът на добре познатите инвеститори в строителството в град Варна - "Явор" АД и "Интерком груп" ООД, се характеризира и с отлично качество на използваните материали и иновативност в строителните технологии.

"Явор АД"

  • Създаваме дом и среда
  • 15 години инвестиции в строителството
  • РЗП - 126 200 кв.м
  • 20 сгради
  • Над 1300 апартамента