🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Инжконсулт" създаде онлайн магазин за подемна и складова техника

Клиентите на regostore.com могат да разчитат на професионално отношение при избора на машини за своите нужди

"Инжконсулт" създаде онлайн магазин за подемна и складова техника
"Инжконсулт" създаде онлайн магазин за подемна и складова техника
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В последните години наблюдаваме нарастване на интереса на потребителите към онлайн пазаруването и съответно значително увеличение на онлайн продажбите в световен мащаб. В тази нова ера на онлайн пазаруване "Инжконсулт" създаде regostore.com - специализиран електронен магазин за подемна и складова техника, почистваща и дезинфекцираща техника, стелажни системи, резервни части и почистващи препарати.

За мнозина създаването на онлайн магазин за такъв тип техника изглеждаше твърде амбициозна идея, но за екипа на "Инжконсулт" това беше възможност да отговорим на новите потребности на своите потребители. Ние винаги сме били отговорни към клиентите си и се стремим да им осигурим максимално удобство и професионално отношение при закупуване на техника.

Електронната платформа regostore.com предлага на потребителите бързо и лесно пазаруване, без значение в коя точка на света се намират. Освен възможността за бърза и сигурна покупка те могат да получат необходимата им техническа информация, както и да конфигурират машината според своите нужди и естеството на бизнеса си. Благодарение на конфигуратора потребителят може да избере различни екстри и опции към машината и да изчисли съответната цена. На практика клиентът получава в реално време различни оферти в зависимост от конфигурацията на машината и може лесно да вземе решение спрямо бюджета, с който разполага.

Regostore.com предлага лесен и интуитивен интерфейс, като продуктите са разделени на категории. Това дава възможност на потребителите да направят своя избор сред богата гама от електрически палетни колички, електрически стакери, триопорни и четириопорни електрокари, рийчтраци, газокари, мотокари и специализирани машини - стакери с противотежест и ордер пикъри, в категория подемна техника.

В допълнение към подемната техника потребителите могат да поръчат различни стелажни системи, включително стандартни палетни стелажни системи, стелажи за тесни коридори, автоматизирани стелажи, мобилни стелажи, drive-in стелажи, стелажи тип "Мецанин", конзолни стелажни системи, поточни стелажи и леки стелажи.

Regostore.com предлага също почистваща и дезинфекцираща техника, която набира все по-голяма популярност. Гамата включва голям асортимент от машини, подходящи за почистването на различни по големина площи - подомиещи машини, метачни машини, еднодискови машини, прахосмукачки, дезинфекциращи машини, водоструйки и пароструйки. Потребителите могат лесно да добавят в количката си подходяща четка или гумена чистачка според вида на почистващата машина и повърхността, която искат да почистят. От онлайн магазина могат да бъдат закупени и различни видове почистващи и дезинфекциращи препарати.

Безспорно в ерата на бързото развитие на електрическите машините продуктите с литиево-йонни батерии са най-търсени и купувани от клиентите. Литиево-йонните батерии са широко възприети в производството на електрически подемно-транспортни средства. През последните години Li-Ion технологията става все по-ефективна от гледна точка на разходите, тъй като играе по-голяма роля в стратегиите на производители и клиенти за закупуване и развитие. Когато погледнете цените за покупка и поддръжка на електрокарите и палетните колички в днешно време, изглежда логично да се спрете на Li-Ion версия, защото в дългосрочен план е по-евтина и предлага огромни предимства.

Като допълнителна услуга след продажбата Regostore.com предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз във всички части на България.