🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Капитал" стартира партньорство с ISIC и се "отваря" за млади хора

От ноември притежателите на студентска и младежка карта също ще могат да се регистрират за програмата на "Капитал"

"Академичен Капитал" е програма, насочена към академичната общност в страната
"Академичен Капитал" е програма, насочена към академичната общност в страната
"Академичен Капитал" е програма, насочена към академичната общност в страната    ©  Иван Куманов
"Академичен Капитал" е програма, насочена към академичната общност в страната    ©  Иван Куманов
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Джон Кехоу е казал, че "единственото постоянно нещо е промяната". В екипа на "Академичен Капитал" вярваме в това и продължаваме да усъвършенстваме програмата. За регистрация в нея освен с досегашната възможност чрез e-mail, предоставен от висше учебно заведение (ВУЗ) в страната, студентите ще могат да използват уникалния номер на студентската си идентификационна карта (ISIC). По данни на "Смик", дружеството, представляващо ISIC Association в България, над 60 хиляди са притежателите на международната студентска карта в страната. Освен абонамента в програмата на "Капитал" те имат достъп до още над 1500 отстъпки и преференции в България.

И това не е всичко. Желаещите да се включат в "Академичен Капитал" вече могат да го направят и ако притежават Европейска младежка карта (EYC). Така програмата на вестник "Капитал" се "отваря" и за млади хора между 16 и 29 години, които не учат в университет или студенти, нямат ISIC карта или университетски e-mail. За регистрацията по този начин принципът е същият - с уникалния номер на EYC картата им. Тя предлага преференции за културни обекти, пътуване, настаняване, пазаруване и услуги в 36 държави в Европа, включително 1000 в България.

Освен новите партньорства екипът на "Академичен Капитал" променя и честотата на специалния e-mail бюлетин - вместо веднъж месечно от началото на ноември той е на разположение на студенти и преподаватели всеки вторник.

"Академичен Капитал" е програма на "Икономедиа", издателя на "Капитал" и "Кариери", която е насочена към студенти и преподаватели от българските висши учебни заведения. Чрез партньорството си с EYC вече и към младите хора между 16 и 29 години в страната.

Благодарение на програмата абонатите ѝ имат достъп до ресурсите на медията като актуалните публикации и натрупаните през последните три десетилетия статии, анализи, интервюта и данни. "Смятаме, че съдържанието на "Капитал" дава допълнителна дълбочина при изучаването на различни обществени и бизнес дисциплини, помага за академични проучвания и разработки, както и по-лесно да се разбира защо се случват различни събития и какви са връзките между тях", сподели Алексей Лазаров, главен редактор на медията, при стартирането на програмата през април тази година.

Заедно с достъпа до съдържанието на медията участниците в нея получават специален седмичен email бюлетин, подготвян от журналисти на "Капитал" и "Кариери". Те подбират подходяща за академичната аудитория информация - от анонси за стажове и стипендии до образователни статии по актуални теми, анализи и вдъхновяващи бизнес истории. В бюлетина, който получават всички участници в програмата, се представят и проекти на университети и партньори.

Не на последно място екипът на "Академичен Капитал" организира онлайн срещи с предприемачи, експерти от различни области, редактори и журналисти от медията. Записите от тях са на разположение на участниците в програмата.

Подробности може да намерите на официалната страница на програмата от страницата за регистрация тук.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар