🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Подкаст | Александър Граматиков за програмата Mentor the Young в "Академичен Капитал"

Граматиков разказва за програмата си Mentor the Young, с която помага на младежи на възраст между 18 и 25 г. да получават помощ от професионалисти с опит

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Гласът на Капитал

Още подкасти Гласът на Капитал

„Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в който журналистите разказват най-важната история от седмицата в дълбочина, с контекст и анализ.

  • SoundCloud на Гласът на Капитал
  • Spotify на Гласът на Капитал
  • iTunes на Гласът на Капитал
  • Storytel Podcasts на Гласът на Капитал
  • YouTube на Гласът на Капитал
  • RSS Feed на Гласът на Капитал

По-малко от месец. Толкова време отнема на Александър Граматиков да се откаже от висшето си образование и да потърси алтернативни начини да се развива. Открива менторството - работа с по-опитен професионалист, който предава своите знания на ученика си. През 2021 г., на едва 22 г., решава да помогне и на други младежи, които се нуждаят от помощ, и създава Mentor the Young, безплатна тримесечна програма, която ги свързва с подходящи за тях ментори.

Две години по-късно в пролетното издание на Mentor the Young участват около 900 души, а в предстоящото издание се очаква да са над 1000. За опита си дотук, как създаваш фондация и намираш спонсори, които вярват в идеята ти и са готови да помогнат, Граматиков разказва пред Мери Иванова.

Слушайте разговора с него тук, в удобната за вас аудиоплатформа или гледайте видеото тук и в Youtube.

Видеосрещите с успешни български професионалисти са част от Академичната програма на "Капитал", която предлага на младите хора и представители на университетските общности преференциален достъп до съдържанието на най-влиятелната бизнес и икономическа медиа в България и допълнителни продукти като регулярен информационен бюлетин, присъствие на специализирани бизнес събития и др. Още за програмата

Все още няма коментари
Нов коментар