Kaspersky Next: отговорът на компаниите на развиващите се заплахи за бизнеса

Новата водеща продуктова линия създава стабилна защита за потребителите

Kaspersky Next: отговорът на компаниите на развиващите се заплахи за бизнеса
Kaspersky Next: отговорът на компаниите на развиващите се заплахи за бизнеса
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

На фона на непрекъснато развиващата се обстановка на киберзаплахи бизнесът все още се опитва да намери инструменти за информационна сигурност, които могат своевременно да открият и разследват пробивите в сигурността. За компаниите е жизненоважно да имат цялостно решение, на което да могат да разчитат за ефективна защита при всяка динамична обстановка.

Kaspersky, като водеща технологична и иновативна компания, развива своите решения, за да отговори на всички изисквания за киберсигурност в непрекъснато променящата се среда, изграждайки надеждни рамки за сигурност, базирани на редица иновации.

Новата водеща продуктова линия Kaspersky Next създава стабилна защита за потребителите, съчетана с прозрачността и скоростта на EDR (Endpoint Detection and Response), както и с мощните инструменти на XDR (Extended Detection and Response).

Kaspersky Next е нова технологична линия за киберсигурност, която се захранва от възможности за AI и надхвърля класическата EPP (Endpoint Protection Platform), обединяваща EDR и XDR за фирми с различен размер или индустрия.

Компаниите могат да избират едно от три продуктови нива, съобразени с техните бизнес изисквания, сложността на тяхната ИТ инфраструктура и наличните им ресурси.

Повече информация можете да получите на https://go.kaspersky.com/next.