🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Предлагаме широка гама продукти и услуги - от ремонт на дома до строителство на нови обекти

Красимир Иванов - търговски директор на DS Home

Красимир Иванов - търговски директор на DS Home
Красимир Иванов - търговски директор на DS Home
Красимир Иванов - търговски директор на DS Home
Красимир Иванов - търговски директор на DS Home
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Какви са основните успехи на DS Home през последните 25 години?

През последните 25 години DS Home успя да се утвърди като водеща верига строителни хипермаркети в България, която предлага широка гама от строителни материали и аксесоари за дома и градината на конкурентни цени. Отваряйки първия ни обект в град Добрич през далечната 1999 г. и разраствайки се до 6 магазина в София, Бургас, Варна и Албена, продължаваме да разширяваме нашето присъствие в страната.

С над 260 души в екипа, разпределени в различни отдели като внос, продажби, маркетинг, логистика, финанси, счетоводство и клиентско обслужване, DS Home демонстрира професионализъм и ангажираност към клиента - от консултиране и изготвяне на оферта до транспорт. Нашите специалисти са винаги на разположение за консултация и съвети, гарантирайки високо качество на услугите, които предлагаме.

Сред основните успехи на DS Home през последните 25 години са:

  • Разширяване на мрежата от магазини: От първия ни магазин в гр. Добрич през 1999 г. успяхме да нараснем до 6 магазина в 5 български града, които гарантират удобство и достъпност на нашите клиенти.
  • Широка гама от продукти: Постоянно обновяваме и разширяваме нашата продуктова гама, като предлагаме на клиентите най-новите и качествени строителни материали и аксесоари за дома и градината.
  • Доверие и утвърденост на пазара: Залагаме на висок стандарт на обслужване и доверие сред нашите клиенти, което ни помага да се утвърдим като една от водещите фирми в индустрията.
  • Инвестиции в персонала и клиентското обслужване: Непрекъснато инвестираме в обучение и развитие на нашия екип, за да можем да предложим на клиентите най-доброто в обслужването и консултацията.

С увереност продължаваме да развиваме и усъвършенстваме нашата дейност, с фокус върху удовлетворяването на нуждите на клиентите и запазването на нашата позиция на пазара на строителни материали и стоки за дома и градината в България.

Какви са стратегическите планове на DS Homeза следващите години в условията на нарастваща конкуренция и променящи се потребителски предпочитания?

Нашата стратегия включва разширяване на присъствието ни чрез подобряване на онлайн платформата ни и внедряване на нови технологии за подобряване на клиентското обслужване. Също така ще продължим да инвестираме в развитието на нашите служители и в устойчивото разрастване на бизнеса ни.

Какви предимства предлага DS Home на своите клиенти, които се занимават с различни мащабни проекти - от ремонт на дома до строителство на нови обекти?

DS Home предлага на своите клиенти широка гама от продукти и услуги, които покриват всички аспекти на строителството и домашните подобрения. Независимо дали става въпрос за малък домашен ремонт или за строителството на жилищен комплекс, ние разполагаме с необходимите ресурси и експертен опит, за да помогнем на нашите клиенти да осъществят своите проекти успешно, избирайки най-добрите нужни материали.

Каква роля играе DS Homeв подкрепата на строителния сектор и на инвестициите в недвижими имоти в България?

Като водеща верига строителни хипермаркети в страната ние сме важен играч в стимулирането на строителния сектор и инвестициите в недвижими имоти. Предлагаме широка гама от строителни материали и услуги, които подпомагат развитието на нови проекти и подобряват качеството на съществуващите.

Какви са най-големите предизвикателства пред строителния сектор и как DS Homeсе адаптира към тях?

Някои от най-големите предизвикателства за строителния сектор включват високата конкуренция, нарастващите цени на материалите и изискванията за устойчиво развитие. Ние се адаптираме към тези предизвикателства, като търсим иновативни решения и подобряваме ефективността на нашите операции.

Какви са перспективите за развитие на пазара на недвижими имоти в България според вашите прогнози?

Виждаме значителен потенциал за растеж на пазара на недвижими имоти в България, особено в градовете, в които имаме магазини. Стремим се да бъдем в крак с времето и да предложим иновативни продукти и услуги, които да отговарят на нуждите на потребителите и да допринесат за развитието на сектора.

Какво означава мотото "С нас можеш всичко" за DS Homeи какво представлява това за вашите клиенти и партньори?

Мотото "С нас можеш всичко" за DS Home представлява обещание за пълна подкрепа и удовлетворение на нуждите на клиентите и партньорите ни във всеки аспект на техните строителни и домашни проекти. За нас това означава предлагане на разнообразие от висококачествени строителни материали, експертно консултиране и надеждност и качество за всички наши продукти и услуги в съчетание с най-доброто възможно обслужване за нашите клиенти и партньори.