"Нетера" решава проблемите на бизнеса от земята до небето

Фирми от цял свят разчитат на компанията за интернет, дейта центрове, облачни, ИТ услуги, глобална свързаност

"Нетера" решава проблемите на бизнеса от земята до небето
"Нетера" решава проблемите на бизнеса от земята до небето
Бюлетин: Моят Капитал Моят Капитал

Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.

Всички бизнеси имат своите специфични проблеми, но между тях има и общи предизвикателства. Успешните компании днес имат нужда от бърз интернет, сигурност на данните и облачни услуги, на които могат да се доверят.

Проблемите, метафорично и буквално, варират от под земята до небето. "Нетера" предлага решение на всички тях. Със своите близо 30 години опит в света на телекомуникациите и дигиталните технологии, заедно с хиляди клиенти от целия свят "Нетера" знае от какво се нуждае един модерен бизнес, за да стъпи на здрава основа.

Оптичната мрежа на "Нетера": Висока скорост, стабилна връзка

Всички компании имат нужда от високоскоростен интернет и стабилна връзка, които да ги държат свързани с останалия свят. Именно заради тези нужди на бизнеса "Нетера" изгради нова оптична връзка в София: гаранция за високо качество на интернет свързаността и предоставяне на точно тази скорост, за която плащате. Възможност за използване на честотна лента според вашите конкретни нужди, без "пикови часове" или "тесни трасета".

"Нетера" поема ангажимент към клиентите си не само на добра дума и доверие, но и чрез писмено SLA споразумение. Заради глобалния си бизнес "Нетера" позволява на клиентите си да се възползват и от възможността за глобален IP транзит.

Центровете за данни на "Нетера": 24/7 на линия, 24/7 поддръжка

Съхранението на данни е един от най-големите разходи за модерните бизнеси. Чрез своите центрове за данни "Нетера" предлага на клиентите си не само да оптимизират разходите си, но и да направят своя бизнес истински глобален заради постоянната връзка с най-големите и добре свързани центрове за данни из целия свят. Центровете на "Нетера" са в специално изградени съоръжения с охлаждане и разполагат с 24/7 поддръжка, като така премахват множество главоболия и пестят пари на клиентите.

"Нетера" има четири собствени, независими центрове за данни в България. Можете да се възползвате и от възможността за колокация на сървъри, гигабитов интернет, наети линии, Ethernet и пренос на данни от вашите сървъри до точка на света по ваше желание, използвайки частни трасета.

Облачните услуги: новата платформа на "Нетера"

Бизнесите, които искат да имат висококачествени сървъри и решения за киберсигурност, но не искат да инвестират в собствени машини и тяхната поддръжка, могат да насочат погледите си нагоре: към облаците. "Нетера" изгради нова облачна платформа с бързи NVMe дискове и последно поколение процесори, за да може да предостави на всички свои клиенти високопроизводителни сървъри в облака. Платформата идва с бекъп, защита от DDoS атаки и криптиращи вируси, които да оставят съня на всички спокоен.

Възможни са и хибридни решения. "Нетера" дава под наем физически сървъри от най-висок клас, за да могат клиентите да съчетаят най-доброто от двата свята: предимствата на хардуера и контрола, който идва с него, в съчетание с гъвкавостта и изгодната цена на публичния облак.

Някои от най-големите компании в света вече се доверяват на "Нетера" като доставчик на телекомуникационни решения, заедно с малки и средни компании, които имат нужда от сигурност, за да могат да разширят операциите си и да се фокусират върху своя растеж. "Нетера" покрива цялата гама нужди, за да реши проблемите на всеки модерен бизнес - от земята до небето.