🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

SoHome Residential Park

Разположен в една от най-атрактивните зони на София – район "Лозенец", комплексът ще предложи 23 дка вътрешна паркова среда с много зеленина и водни огледала

SoHome Residential Park
SoHome Residential Park
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Локацията, избрана за SoHome Residential Park, не е никак случайна. След многобройни проучвания и огледи нашият екип се спря на нов, модерен квартал в София, район "Лозенец". Комплексът е с изключително местоположение - до Ловния парк и зоопарка.

Добре развитата транспортна мрежа на квартала осигурява достъп до всяка точка на София. SoHome Residential Park е разположен на 700 м от метростанция "Витоша" (мол "Парадайс"), в близост до болници, училища и детски градини. Но ние не спряхме дотук създадохме 23 дка вътрешна паркова среда с много зеленина и водни огледала, без трафик на автомобили и с изглед към планината и парковете около нас. Всичко това правим със стремеж да създадем оазис на спокойствие за семейството ви.

Комплексът SoHome Residential Park се изгражда на 2 етапа (виж карето). Етап 1 е с Акт 14 и ще бъде въведен в експлоатация лятото на 2021 г. В този етап са изградени 281 апартамента, 352 подземни гаража и паркоместа, детски център, ресторант и 13 търговски помещения.

Етап 2 в SoHome Residential Park стартира през септември тази година и се очаква да бъде завършен през 2023 г. Той включва 366 апартамента, 435 подземни гаража и паркоместа, фитнес и пет търговски обекта.

Квадратурата на апартаментите варира от 51 до 420 кв.м, като са проектирани основно жилища с 1, 2 и 3 спални, апартаменти със собствен двор и просторни пентхауси.

Иновативният поглед на архитекта да насочи автомобилния поток по периферията на имота към изцяло свързани две подземни нива осигурява на сградите лукса да "дишат" спокойно.

В комплекса има предвидени седем детски площадки и детски център, където децата могат безгрижно да играят. В SoHome Residential Park има още зони за отдих и разходка, фитнес център, ресторант, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живеещи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта, защото искаме да осигурим максимално добра среда за нашите клиенти и занапред. Погрижили сме се за пълната безопасност на жилищния комплекс, като достъпът в него е контролиран от 24/7 охрана. Разбира се, предвидено е почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици, както и поддръжка и напояване на зелени площи, за които ние ви гарантираме, че ще се грижим.

Конкуренцията в София е огромна, затова освен ключовата локация и съобразения с околната среда проект, за да задоволим изискванията на клиентите, ние заложихме и на строителство без компромиси и висококачествени естествени материали.

Строителство без компромиси

Фасада - вентилируема, с алуминиева конструкция, облицована с клинкерни плочи ABC - Klinkergruppe, с изолация 10 см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана.

Фасадни стени на апартаменти - тухлени 25 см Wienerberger Porotherm 25 N+F.

Преградни стени между апартаменти - 25 см - тухлени Wienerberger Porotherm N+F допълнително шумоизолирани с каменно-минерална вата.

Преградни стени в апартаменти - тухлени Wienerberger Porotherm 12 N+F.

Дограма - алуминиева система Schüco AWS 75 SI със скрит обков. Стъклопакет - троен 46 мм стъкло Guardian Glass - 6 мм външно стъкло четири сезона със соларен фактор - 4 мм средно флоатно безцветно кантирано - 6 мм вътрешно нискоемисионно.

Отопление и охлаждане - за всяко жилище се монтира термопомпа въздух-вода Toshiba, захранваща подово отопление, и охлаждане - система Oventrop, монтирано във всяка стая. Към термопомпата има възможност допълнително да се свържат бойлер, конвектори и лира в банята.

Парапети - стъклени от затъмнен закален триплекс (8 мм стъкло - фолио - 8 мм стъкло).

Асансьори - безшумни, 8-местни, електрически на Schindler.

Общи части - луксозно изпълнени по дизайнерски проект.

Повече за проекта на:

sohome.bg

 гр. София, ул. "Шаварски път" №3,

офис "ХЪС Инвест София" ЕООД

(На територията на комплекса)

[email protected]

 0882 110022; 0882 330022
Етап 1 сгради 6, 7, 8 и 9

Брой апартаменти 281

Етап 2 сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10

Брой апартаменти 366

Етап 1 и Етап 2:

Надземно РЗП 67443.15 кв.м