🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

BOYANA TERRACE

Уникално съчетание между удобството на апартамент и функционалността на къща с двор

BOYANA TERRACE
BOYANA TERRACE
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Вдъхновени от идеята да осигурим луксозни просторни апартаменти, всеки от които да е със свои собствени уединени дворове и впечатляващи гледки към града и Витоша планина, ние от ARTEIMMO подбрахме специален терен с отлична локация в сърцето на Бояна, която съчетахме с професионализма на архитектурно студио LP Arch на арх. Атанас Панов и получихме уникален проект, който кръстихме Boyana Terrace.

ARTEIMMO е с богат опит в изграждането на луксозни затворени комплекси от къщи, който надградихме, създавайки проект Boyana Terrace, където клиентите получават нов дом изразен в самостоятелно разположени апартаменти на един етаж. Всеки апартамент е с удобен достъп до подземните гаражи чрез асансьор, със собствена озеленена градина с висока растителност обграждаща края й и създаваща усещане за самостоятелна къща и едновременно с това с впечатляващи гледки на цената на градски апартамент.

Концепцията е реализирана чрез стъпаловидна жилищна сграда, включваща луксозни тристайни и четиристайни апартаменти, всеки от които разполага с двор за собствено ползване или озеленена градина на панорамна тераса с площи между 90 и 128 м2, като разположението им е подбрано така, че да бъдат максимално слънчеви.

Вoyana Terrace се намира в кв. Бояна на ул. "Прохлада", комуникативно място с лесна достъпност, там където можете да се радвате на по-здравословна среда.

Комплексът цели да предложи перфектния дом, в близост до Витоша планина, източник на чист въздух и прекрасни гледки, до който достигате посредством бърз и лесен достъп през големи булеварди като бул. "Александър С. Пушкин", бул. "Никола Петков" и Околовръстен път и е в близост до автобусни и трамвайни спирки, общински и частни детски градини, училища и медицински център.

Националният исторически музей и парка към него, както и разположението на голям супермаркет на бул. "Пушкин" само на 300 м от сградата,, придават по-добър вкус от добре избраното местоположение на вашия дом.

Прецизно подбраната локация на комплекса е надградена с високо качество на строителство, заложените материали и технологии, изпълнени благодарение на богатия опит на ARTEIMMO при реализацията на комплекси от къщи Св. Георги - Камбаните и Форест парк, комбинирано с уникални архитектура и фасадни решения от устойчиво във времето композитно дърво на "ARTEFINO", които придават на сградата ексклузивност и неподръжаемост.

Boyana Terrace предлага нов начин на живот на своите собственици в просторен апартамент с функционалността на къща с двор, с което осигурява едновременно удоволствие, комфорт и спокойствие на добра цена.

Повече за проекта на:

arteimmo.bg/

0887954003

[email protected]