🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Панорама парк" - в близост до варненската морска градина

Жилищният комплекс предлага всичко необходимо за уюта на съвременния човек

"Панорама парк" - в близост до варненската морска градина
"Панорама парк" - в близост до варненската морска градина
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Площ на имота 11 504 кв.м

Обща РЗП - 43 166.25 кв.м

ЗП - 2891.43 кв.м

Озеленяване - 46 %

Етап 1:

- Брой апартаменти с 1 спалня - 43, квадратура от 55.49 кв.м до 71.42 кв.м чиста площ

- Брой апартаменти с 2 спални - 82, квадратура от 88.97 кв.м до 121.86 кв.м чиста площ

- Брой апартаменти с 3 спални - 8, квадратура от 149.27 кв.м до 183.75 кв.м чиста площ

Изложение на апартаментите: изток, юг, запад.

Разположен в кв. "Бриз" във Варна на втора линия от бул. "Васил Левски" жилищен комплекс "Панорама парк" е с удобен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини. "Панорама парк" се намира на 5 минути пеша от обширна паркова зона и на 15 минути от Морската градина. Районът е с развита улична инфраструктура и отлично организиран градски транспорт.

Строителството на комплекса се реализира на два етапа. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация 30 март 2021 г.

Благодарение на естествената денивелация на терена от повечето апартаменти се открива гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Модерната архитектура е съчетана с принципите на комфортното и функционално обитаване, носещи уют и спокойствие на съвременния градски човек.

"Панорама парк" се състои от две самостоятелни жилищни сгради с по две нива подземен паркинг. Оформена е паркова зона, като е запазена съществуващата в парцела дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, с максимално комфортни условия за живеене. Предвидено е издаване по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати премиум клас, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

"Панорама парк" предлага апартаменти с една, две и три спални с площи от 65 до 220 кв.м, които удовлетворяват всички предпочитания. Просторни и светли дневни с големи "френски" прозорци и хубава гледка. Изложение на жилищата: изток, юг и запад. Обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно складова площ.

За живеещите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива.

Наличието на площадки за игра, близостта до Морската градина и бързият достъп до детски градини и училища превръщат комплекса в идеалния семеен дом.
Инвеститор и строител: "Планекс" ЕООД

Информация за имотите може да получите в офиса на отдел "Продажби" на "Планекс инвест" ООД - Варна, ул. "Любен Каравелов" 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: [email protected]

www.PanoramaVarna.bg