🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

River Park - Фаза 2А променя представата ни за живот в столицата и ни връща към природата

River Park - Фаза 2А променя представата ни за живот в столицата и ни връща към природата
River Park - Фаза 2А променя представата ни за живот в столицата и ни връща към природата
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Фаза 2А

Локация: Симеоново

Брой къщи: 42

Вид къщи: 37 редови, 2 близнака, 3 самостоятелни;

Размери:

· Редови къщи: от 207 до 215 кв.м; дворно пространство: от 60 кв.м до 245 кв.м; 3 спални; 2 открити паркоместа пред къщата;

· Близнаци: 238 кв.м; дворно пространство: 93 кв.м; 4 спални; 2 открити паркоместа пред къщата;

· Самостоятелни: от 511 до 717; Дворно пространство от 361 кв.м до 550 кв.м; 4 и повече спални; подземен гараж за 4 автомобила;

Озеленяване - над 80%

Старт на строителството: началото на 2023;

Край на строителството: средата на 2024.

Вечната мечта на хората е да постигнат баланс - в личния си живот, в професията си, в самите себе си. Често този баланс изисква да се откажем от нещо за сметка на друго. Възможно ли е обаче тази "златна среда" да съчетава всичко, което е важно за нас, без да се налага да правим компромиси? Вярваме, че да, и River Park е точно такова място.

За съвременните млади семейства удобствата на столицата и спокойствието на планината са две незаменими ценности, които привидно се изключват. River Park е жилищен комплекс от ново поколение, който материализира идеята за живот в унисон в природата, но само на крачка от центъра на големия град. Разположен в полите на Витоша, близо до Симеоновския лифт, проектът включва 352 модерни къщи, чието изграждане е разпределено в 3 етапа.

Всички къщи от Първа фаза са вече готови и се очаква в началото на следващата година първите собственици да прекрачат прага на новия си дом. Същата архитектурна линия ще бъде продължена и във Втора А фаза, през която ще бъдат построени 42 къщи, от които най-голяма част са редови - с площ между 208 и 215 кв.м. Те включват просторен и светъл партерен етаж с дневна, кухня, тоалетна за гости, техническо помещение, както и първи етаж с три спални, едната от които с дрешник, 2 бани и мокро помещение. Можете да изберете къща с гледка не само към града, но и към планината, която да е с индивидуален двор, вариращ от 60 до 245 кв.м в зависимост от местоположението му в комплекса.

Предвидено е и строителството на две къщи близнаци, всяка от които е с площ 238 кв.м и разполага с една спалня повече. За първи път в този етап от изграждането на River Park ще се построят и 3 самостоятелни къщи, подходящи за големи семейства, които имат нужда от повече жилищно пространство. Те разполагат с 488 кв.м площ и с още по-широк индивидуален двор (от 500 до 1000 кв.м).

Просторните зелени пространства са именно това, което отличава River Park. Едва 15% от терена на комплекса е предназначен за строителство, а останалата територия е предвидена за споделени пространства, спортни съоръжения на открито, алеи за разходка, парк за кучета, зони за пикник и отдих и др. В комплекса ще бъдат засадени над 3000 дървета от различни видове в унисон с естествената гора на Витоша - дъб, бор, ясен, бреза, обикновен габър и др., които ще създават този плавен преход между планината и града. Планирани са и голям брой детски площадки в различни части на River Park, за да може всички деца от всякакви възрасти да се радват на волни игри, без да се отдалечат от дома си.

River Park носи усещане за спокойствие, уют и простор, съчетани с удобство, красота и модернизъм. Защото домът не бива да бъде резултат от компромиси, а съвършена хармония от мечти.

https://www.riverpark.bg/

Телефон за контакт: 0888 766 717

Email: [email protected].