🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Арика" - модерни бутикови жилища със спиращи дъха гледки към Витоша

Инвеститор на проекта е строително-инвестиционната компания "Емблема"

"Арика" - модерни бутикови жилища със спиращи дъха гледки към Витоша
"Арика" - модерни бутикови жилища със спиращи дъха гледки към Витоша
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Основни параметри на бутикова жилищна сграда "АРИКА"
Инвеститор "ЕМБЛЕМА" АД
Проектантски екип "Иво Петров Архитекти"
Изпълнител "Диана Комерс"
Терен 2744 кв.м
Дарени на община "Триадица" площи за изграждането на линеен парк "Манастирски ливади" 1214 кв.м
Терен за строителство (УПИ) 1530 кв.м
Застроена площ 556.50 кв.м
РЗП на сградата 5351.04 кв.м
Плътност на застрояване 36%
Дворно пространство (градина, беседка, алея-рампа) 973.5 кв.м
Зелена зона над 45% от имота
Срок за въвеждане в експлоатация септември 2024 г.
Подземни нива 2 етажа (складове, гаражи и паркоместа)
Надземни нива 10 жилищни етажа
Подземни паркоместа 37 бр.
Подземни гаражи 23 бр.
Апартаменти 52 бр.
Складове 54 бр.

"Емблема" е строително-инвестиционна компания, чиято мисия е осъществяването на успешни инвестиционни проекти, които отговарят на нуждите на съвременния човек от дом, съчетаващ стил, удобство, модерни технологии и високо качество на строителството.

Концепцията на проекта е вдъхновена от желанието на съвременните хора да живеят в хармония с природата, в близост до парк и планина Витоша. Местоположението на сградата предлага както тишина и спокойствие, така и близост до удобствата на съвременната градска инфраструктура.

"Aрика" има елегантен екстериор, който се съобразява с бъдещия линеен парк "Манастирски ливади-изток" и характерната за района планинска панорама.

Изчистената модерна архитектура е изработена на принципа, че дизайнът следва функцията, и с идея за устойчивост във времето. Фасадите са решени така, че да осигурят максимална осветеност в домовете и общите части на сградата, като същевременно предоставят подходящ климатичен комфорт за своите обитатели. Панорамните прозорци разкриват великолепни гледки към светлините на града и планината.

Сградата е проектирана с две подземни нива, които предлагат 37 паркоместа, 23 гаража и 54 складови помещения. Над терена се издигат 10 етажа, на които са разположени 53 двустайни, тристайни и многостайни апартаменти.

Разпределенията предоставят оптимална възможност за проектиране и подредба на интериора, а просторните дневни и спални помещения предлагат комфорт и уют.

Още с влизането се усеща цялостната концепция на проекта. Фоайето създава усещане за пространство и въздух, а естествените материали очертават силуета на "Арика". Както и в предходните проекти на компанията, съобразяваме предвидените материали със заобикалящата среда и климатичните условия в района, като основният принцип е постигане на високо качество при изпълнението на проекта.

Повече от 20 години ние създаваме съвременни домове с високо качество и добавена стойност. Стремим се проектите ни да носят уникална жизнена среда, съчетана със стил, следвайки високи стандарти при изпълнение, с прецизност към детайла и лично отношение към Вас. Повече от 20 години управляващият екип на инвестиционна компания "Емблема" създава модерни жилища, които носят уникална жизнена среда, съчетана с прецизност към детайла и лично отношение към Вас - нашите клиенти.

Този проект е възможност за успелите хора с открояваща се индивидуалност да придобият жилище, което ще наричат със самочувствие свой дом.

Вече над 20 години управляващият екип на инвестиционна компания "Емблема" създава модерни жилища, които носят уникална жизнена среда, съчетана с прецизност към детайла и лично отношение към вас - нашите клиенти.

За контакти:

"Емблема" АД

ул. "Тинтява" 15Г, ет.3

@:[email protected]

tel: 0886 100 400

www.emblema.bg