🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Уникална АУРА

Най-големият проект на "Ноубъл Хаус" ще промени завинаги лицето на града, съчетавайки модернизъм, уют и финес

Уникална АУРА
Уникална АУРА
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Подземна РЗП: 13 600 кв.м

Надземна РЗП: 37 500 кв.м

2500 кв.м озеленяване

Проектът е съставен от 3 поземлени имота с обща площ над 8200 кв.м. Композицията от сгради е съставена от общо 7, от които 6 жилищни и 1 офис сграда.

Апартаменти - 212 бр.

Магазини - 7 бр.

Фитнес - 1 бр.

Клуб - 1 бр.

Офиси - 12б р.

Гаражи - 11 бр.

ПМ - 369 ПМ

Впечaтляващо функционална архитектура и модернистична естетика, сигурност, иновативни форми и богато пресъздаване на красотите на българската природа в частен вътрешен парк.

Това ще бъде визитната картичка на всеки от собствениците и наематели на апартаменти и пространства в "Аура" - един проект, който се очаква от хиляди софиянци!

На възловата локация бул. "Черни връх" АУРА ще заблести!

Комплекс "Аура" е ключово разположен между Околовръстния път и мол "Парадайс". Изключително предимство е лесният достъп до него както с автомобил, така и с метро и автобусната градска мрежа. Локацията на новопостроен комплекс с такива мащаби е впечатляваща, тъй като е пряко свързана с основните пътни артерии на София. Бърз автомобилен достъп до центъра на столицата, Природен парк "Витоша", до летище София и на пешеходно разстояние от мол "Парадайс" и Южния парк. На метри от "Аура" се намира автобусна спирка "Кв. Кръстова вада". На пешеходно разстояние е и метростанция "Витоша", а се предвиждат и нови метроспирки в непосредствена близост. Можем да кажем, че това е най-добре свързаният и обслужван от градски транспорт новостроящ се комплекс в София!

Оптимален простор и удобства, окъпани в светлина! "Ноубъл Хаус" проектира дефиницията на лукс.

"Аура" е ново измерение за качество на живот в София. Комплексът включва шест жилищни сгради: "Артемида", "Бендида", "Венера", "Гея", "Деметра" и "Ерос". Предвидени са луксозни общи части с изчистен и релаксиращ дизайн, както и впечатляващо фоайе. Предвидени са фитнес зона, търговски площи, СПА и релакс зона, детски кът и офис помещения клас А.

"Артемида"

Сграда "Артемида" е най-луксозното тяло от комплекс "Аура". В него ще може да се насладите на високоестетичен вътрешен интериор и външен дизайн. Предвидено е луксозно фоайе с обслужващ персонал, който ще може да ви бъде в помощ по всяко време, както и специален портиер, който ще може да паркира личния ви автомобил. Просторните и широки апартаменти в тази част са с панорамни гледки към цяла Витоша.

"Бендида"

Изцяло проектирана за удобството на големите семейства, които да открият спокойствието и чувство за свобода в широкото пространство на сградата. Корпусът е 4-етажен малък рай, в който всеки детайл е прецизно изпълнен с цел постигането на уют. В тази част са предложени десет изключително осветени апартамента, с поглед към Витоша и невероятния вътрешен парк на "Аура". Собствен home service обслужва целия комплекс.

"Венера"

Шестетажната сграда "Венера" е едно впечатляващо бижу в комплекса, което се откроява с невероятен дизайн. В нея ще имате възможността да се насладите на тишината с гледка към Витоша и водно огледало, което се намира във вътрешния парк. Тук са обособени 39 апартамента с южно изложение, апартаменти с дворно място, подходящи за вечерен коктейл, събиране с цялото семейство и приятели, както и игра за децата на въздух.

"Гея"

Това е вътрешната, по-земната част на "Аура", заобиколена от зеленина и тишина, с 24 просторни апартамента с подземни паркоместа. За тези, които искат да са в близост до зеленината и природата, да притежават дворни пространства и да живеят в най-много на четвърти етаж, този корпус ще носи спокойствие и уют.

"Деметра"

Сградата е с четири етажа и с 15 големи апартамента. Тази част на "Аура" е още по-ориентирана към хората, които обичат да познават съседите си, да са обградени с богато озеленяване и да се наслаждават на ежедневието си в абсолютна тишина. Ако работите от вкъщи или обичате да прекарвате доста време у дома, един от апартаментите на "Деметра" би могъл да се превърне в сбъдната мечта за комфорт, практичност и спокойствие.

"Ерос"

Сградата се намира точно на бул. "Черни връх", като дава възможност да се наслаждавате на хубава гледка към сърцевината на София и красотата на забързания движещ се живот през нея, а за привържениците на спокойствието задната част гледа към вътрешно изградения двор, който носи наслада и спокойствие. Сградата е изградена от 10 етажа, състоящи се от 20 апартамента и един мезонет на последния етаж. Корпусът е изключително интересен и вълнуващ за тези, които искат да наблюдават прилива на живот отстрани и отвисоко.

Период на строителство: 3 години