Открийте перлата на Южното Черноморие: "Гранд хотел и СПА Приморец"

Хора от цял свят избират гостоприемството по бизнес и развлекателна линия

Открийте перлата на Южното Черноморие: "Гранд хотел и СПА Приморец"
Открийте перлата на Южното Черноморие: "Гранд хотел и СПА Приморец"
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Бургаската морска градина крие истинско съкровище - "Гранд хотел и СПА Приморец". Знаковият 5-звезден хотел е същинска перла, която съхранява блясъка си през годините. Посреща гостите на града от далечната 1959 г. до днес, като непрестанно предлага високо безупречно качество на сервиза във всеки детайл. Елегантният хотел продължава традицията си на класно гостоприемство, като освен за лятна почивка и СПА изкушения посреща все повече гости и по бизнес линия.

Местоположение, което впечатлява

Знаковият бургаски хотел е на първа линия на морето, като от златния пясък го дели единствено ивица зеленина от морската градина. С годините околностите са все по-привлекателни и днес те спокойно могат да бъдат описани като най-красивата и поддържана част от града. Елегантни алеи, тенис кортове, чист и красив плаж формират средата, която подобен иконичен символ на града заслужава. В последните години в непосредствена близост се формира и новият център на града, обгърнал Морската гара. Част от инфраструктурата, която кани да поемете на разходка до самите вълни на Черно море, са ресторанти с разнообразна кухня, както и модерен конгресен център. Тук се намира и "ДАС Марина Бургас" - хотел в изцяло морска стилистика с най-зашеметяващите близки морски панорами в града. Зоната е лятна сцена на изключително много събития, сред които редица популярни музикални фестивали, които водят в града гости от цял свят, мнозина от които избират да отседнат в "Приморец" и "ДАС Марина", за да останат максимално близо до морето.

Безупречна конферентна инфраструктура

"Приморец" разполага със собствени зали с отлични характеристики за изпълнение на всякакви конферентни събития - от обучения, до семинари във всякакъв мащаб. Безспорно предимство са не само отлично подготвените, гъвкави за аранжиране пространства, но и професионалният маркетинг екип, осъществил успешно стотици бизнес ивенти за компании от всякакви сфери. Близкият "Марина Бургас" също разполага с конферентна зала за по-компактни мероприятия, като гостите имат панорамна гледка към морето от елегантното помещение. Конгресният център също е регулярен домакин на различни предприемачески събития, като двата хотела са домакини на много гости от други градове и държави. Благодарение на фантастичната класна СПА услуга и изискан ресторант на "Гранд хотел и СПА Приморец", както и близостта до центъра на града и неговите забележителности зоната е истинско бижу, което е все по-популярно и привлича хора и по бизнес, и по развлекателна линия, в допълнение към традиционните си функции на градска и лятна дестинация.

Бъдете близо до всичко и същевременно на тихо и спокойно място

"Гранд хотел и СПА Приморец" е отличен избор и за тези, които търсят настаняване и почивка на отлична локация, но искат да си спестят прекомерния шум. Потънете в спокойствие и 5-звездна грижа, скътани в елегантен хотел, в който всеки детайл е създаден за вашия комфорт и уют. Независимо дали ще изберете хотела като гост на бизнес ивент, за спокойна почивка, за специално тържество като сватба, за да поемете на опознавателно пътешествие из скритите кътчета на Южното Черноморие като остров Света Анастасия и Акве Калиде, или пък като посетител на концерт или друг културен ивент в града, може да разчитате на безупречно гостоприемство от световна класа. От уреждане на зала за вашето събитие по най-подходящия според изискванията ви начин, през СПА ритуали от цял свят и лежерна почивка на плажа до гастрономическо пътешествие с изискани вкусни предложения, създадени от екип шеф-готвачи на ваше разположение, тук ще откриете всичко за съвършено изживяване в морски Бургас. Кажете "Да" на перлата на Южното Черноморие!