Къде е следващият семинар

...или нови възможности за организиране на фирмени събития

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Броят на местата, подходящи за организиране на събития, непрекъснато расте. Все повече предложения разчупват стандартните представи за салон, маса и столове, предлагайки уютна и артистична атмосфера за семинари, работилници, презентации. EVENTS KIT по традиция продължава да запознава читателите с нови възможности за делови срещи и разговори.

"КО-ОП"

"КО-ОП" (на бул. "Янко Сакъзов" 17, в близост до парк "Заимов" в столицата) събира млади, креативни и талантливи хора на свободна практика, които не просто работят заедно, а творят, споделят идеи и виждания и създават общи проекти. "КО-ОП" се състои от коуъринг зона и пространство за изкуство и събития. Интериорът и обзавеждането са създадени от млади независими дизайнери и мебелисти. Коуъринг частта разполага с 23 индивидуални работни места, самостоятелен офис, работни зала за срещи, собствено арт пространство за събития, както и с всички удобства за творческа работа. На разположение на наемателите има обособена кухня, оборудвана с всичко необходимо.

Арт пространството за събития се състои от три по-малки свързани зали. Галерията на "КО-ОП" дава възможност за изяви както на утвърдени имена в изкуството, така и на млади артисти. Пространството е оборудвано с дизайнерски мебели (ниски маси и столове, постаменти, подходящи за различен тип събития), така че може да се адаптира според нуждите на организаторите - за изложби, коктейли, уъркшоп или обучение в креативна среда, презентации, дори и за ексклузивна вечеря. В него могат да бъдат разположени седящи места за 30 - 40 посетители, както и за коктейл - до 100 - 150 души. Галерията има вградена озвучителна техника, два безжични микрофона, хедсет, два екрана - един плазмен и един прожекционен, вградена мултимедия.

Puzl Coworking

Puzl Coworking (на бул. "Черни връх" 47, 4 етаж в София) предоставя няколко възможности. Puzl CoCafé предлага кафе/бар със закрита част и тераса и е подходящо за нетуъркинг събития, частни партита, делови срещи, презентации на продукти и услуги. Закритата зона може да побере 100 души, а откритата – 200. На разположение на посетителите са подвижен тв екран, аудиосистема, кликър, Wifi и LAN мрежа. Има възможност и за организиране на кетъринг.

Puzl Coworking предоставя и стаи за срещи, които побират 8-9 души. Те са подходящи за обучения, делови разговори, брейнсторминг сесии, фокус групи. На разположение на посетителите в тях са тв екрани за презентации, кликър, Wifi и LAN мрежа. Напитките са включени в цената, която е от 25 лв. до 45 лв. на час с ДДС. Има възможност и за кетъринг.

Puzl CowOrKing предлага условия за делови и творчески събития и в зала The Foundry, която може да побере 80 души. Помещението е подходящо за обучения, презентации, събития за споделяне на опит. Разполага с професионална мултимедия, включваща проектор и аудиосистема, кликър, регулиращо се осветление, Wifi и LAN мрежа. По желание на клиентите може да бъде организиран и кетъринг. Цената за наемането е 80 лв./час и 480 лв./ден с ДДС.

Missia23

Missia23 (на столичната улица "Мизия" 23) е createch hub - споделено пространство за хора и компании от творческите индустрии. Сградата се простира на шест етажа с обща площ 2000 кв.м. Missia23 работи като co-working coffee и event center (център за събития). Разполага с около 30 работни места, а в топлото време винаги може да се използва и градината. Всеки, който прояви интерес, може да се включва в отворените събития, които се организират в Missia23, а всяко 23-о число е запазено за специална тематична изява.

Event центърът представлява голяма зала на 82 кв.м площ, която може да осигури до 120 седящи места. Местещи се плоскости позволяват от една зала да бъдат приспособени две или три по-малки. Залите позволяват различна подредба според желанията и нуждите на клиента. Missia23 разполага и с разнообразна техника, която да улесни провеждането на събитията – от мултимедия и микрофони до катедра сцена, аудио- и видеозапис на събитието. Залите са подходящи за организиране на обучения, семинари, уъркшоп, лекции, както и за фирмени коктейли и събития от личен характер. Градината на Missia23 е подходяща за Networking или за чаша вино след всяко събитие. Missia23 работи с фирми за кетъринг и може да предложи кафе паузи, обяд, вечеря, алкохол и коктейли по желание на клиента и според неговия бюджет.

Засега co-working кафето няма дневна или месечна такса и може да се ползва срещу консумация от заведението. Цената за организирането на събитие зависи от времетраенето, необходимата техника, броя присъстващи, както и от допълнителните услуги. Изготвят се и индивидуални оферти.

Little Bird Place

Little Bird Place е ново арт пространство/галерия в центъра на столицата – на ул. "11-и август" 7, с конкретен тематичен фокус – модерно и съвременно изкуство, посветено на природата, биологичния свят и екологията. Мястото поема предизвикателството "да излезе" от конвенционалното пространство за представяне на модерно и съвременно изкуство и отваря врати и за организиране на малки събития в близка до природата и същевременно градска среда. Обзаведено е с подвижни модерни мебели, позволяващи различно конфигуриране спрямо събитието и е подходящо за 15 – 18 седящи или до 30 правостоящи души. Според създателя на галерията Росен Узунов "очарованието му е в специфичния уют и клубния формат на предвижданите събития - малки неформални или бизнес срещи, уъркшоп, курсове, семинари, представяния на книги и други". Мястото разполага с оптичен интернет, мултимедиен проектор и екран, кухненски ъгъл и грамофон.

Networking Premium

Networking Premium е верига, която предлага възможности за организиране на събития в няколко зали с различно местоположение в столицата.

Networking Premium ArtHall

ArtHall залата, която се намира на ул. "Г. С. Раковски" 25 в София, е подходяща за големи бизнес събития, презентации, семинари, представяне на продукти и услуги, коктейли. Разположена е на 380 кв.м площ и предлага 135 седящи или 200 правостоящи места. ArtHall разполага с рецепция, климатик, високоскоростен интернет, LED стена, два допълнителни проектора, озвучаване, микрофони, мултимедия, бяла дъска. Допълнителните удобства включват помощни помещения, кухня, паркинг (опция).

Networking Premium Lounge

Networking Premium Lounge на столичната ул. "Г. С. Раковски" 25 също е подходящ за презентации, бизнес срещи, представяния на продукти и услуги. Помещението е разположено на 40 кв. метра площ и предлага 20 седящи места. Разполага с рецепция, климатик, 200-годишен роял, високоскоростен интернет, проектор, озвучаване, микрофони, мултимедия, паркинг (опция).

Networking Premium H.Botev

Залата се намира на ул. "Хр. Ботев" 82 в София. Разположена е в реставрирана сграда от 1912 година, паметник на културата. Подходяща е за презентации, бизнес срещи, представяния на продукти и услуги, коктейли, семинари. Пространството е на две нива с обща площ 240 кв.м и предлага 60 седящи или 120 правостоящи места. Разполага с климатик, високоскоростен интернет, проектор, озвучаване, микрофони, мултимедия.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    zinalyubenova avatar :-|
    Zina Lyubenova

    Има една много добро място за срещи и обучения в центъра на около 500 кв. Има и страхотно арт заведение към залите. Мястото е Projectlab.bg

    Нередност?
Нов коментар