Един дезинфектант, много приложения

ELVI Rapid Action пести време, безопасен е и върши работата си гарантирано качествено както в бита, така и в разнообразни бизнес условия

Един дезинфектант, много приложения
Един дезинфектант, много приложения
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Добрата хигиена не е нещо ново - всеки бизнес и всяко домакинство знаят колко ключово важна е чистотата за всеки аспект от живота. Но в условията на пандемията от коронавирус хигиената придоби още по-важна роля, а дезинфектантите се оказаха сред трите най-важни елемента на новото ни ежедневие - дезинфекция, дистанция, дисциплина, познати като трите Д.

Независимо дали става дума за дома или за бизнеса, от добрия дезинфектант се иска да пести време, да е напълно безопасен и да върши работата си качествено в различни обстановки и ситуации - всичко това, което прави ELVI Rapid Action.

Дезинфектантът на добре познатия производител "Булеко 2000", който има над 20-годишна история, е готов за употреба, бърз и мощен и подходящ за дезинфекция както на подове, така и на различни по-големи и по-малки, устойчиви на алкохол повърхности, включително такива, които влизат в контакт с храни. Същевременно ELVI Rapid Action е щадящ за кожата и може да се ползва и за дезинфекция и на ръце.

Къде може да се ползва ELVI Rapid Action

Всички тези качества правят ELVI Rapid Action универсално решение както за бита, така и за места, в които дезинфекцирането е особено важно и се случва често - например помещения, в които има по-голям поток от хора, или такива, в които се работи с продукти и материали, изискващи засилена хигиена. Сред тях могат да са: - здравни и лечебни заведения - обекти за производство и търговия на храни - магазини, цехове и др. - козметичната и фармацевтична индустрия - фризьорски салони, салон за красота, аптеки, дрогерии и др. - обекти с обществено предназначение като учреждения, музеи, галерии и т.н. - обекти от хранително-вкусовата промишленост - ресторанти, кафенета, закусвални - транспортни средства - материали и оборудване, използвани в помещения за отглеждане на животни - хуманната и ветеринарната практика, включително за дезинфекция на съоръжения за транспортиране на животни. Универсалното приложение на ELVI Rapid Action се улеснява от това, че той се предлага в две разфасовки - удобно шише с помпа 750 мл и туба 4000 мл с винтова капачка. Те покриват всички нужди в дома, офиса или бизнеса.

Кой гарантира качеството

ELVI Rapid Action е продукт на компания с повече от познато име - "Булеко 2000", един от водещите български производители на перилни и почистващи препарати за бита и професионална употреба. Вече над 20-годишната история на фирмата, модерната й производствена база и фактът, че "Булеко 2000" е основен производител на собствените марки в този сегмент на голяма част от търговските вериги в България, сами по себе си са гаранция за качеството.

Компанията ползва висококачествени суровини и материали на водещи партньори от Германия, Италия и Франция, а всички нейни продукти са преминали тестове и изследвания в акредитирани лаборатории и отговарят изцяло на изискванията на БДС и на международните стандарти за качество. В добавка - високото качество се гарантира и от екипа висококвалифицирани специалисти на "Булеко 2000".