🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

ServiceOS: автоматизация и бизнес интелект

Fantastic Services предлага над 100 услуги за дома и офиса и оперира на три континента

ServiceOS: автоматизация и бизнес интелект
ServiceOS: автоматизация и бизнес интелект
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

С настъпването на пандемията повечето бизнеси в Европа бяха поставени в трудна ситуация. Независимо от трудностите основателите на Fantastic Services Рун Совндал и Антон Скарлатов знаеха, че сега е моментът за действие.

Пандемията предостави перфектната възможност пред предприемачите да превърнат движещата сила зад компанията в продукт, който да помага на бизнеси от всякакви размери. За да процъфтява един бизнес, без значение какъв е неговият размер, е необходима автоматизация. Точно това предлага ServiceOS.

От услуги за дома и офиса до SaaS (Software as a Service)

Основана преди 12 години, Fantastic Services е компания, предлагаща над 100 услуги за дома и офиса и оперираща на три континента.

"Уникалният подход на компанията към иновации и разработка на софтуер е това, което я изстрелва към върха. Това позволява фокусът да се насочи върху наистина важните неща. Неслучайно философията на Fantastic Services е именно "автоматизирай, където е възможно, работи с хора, където е значимо", казва Рун Совндал.

12 години непрекъснат растеж

В тези 12 години компанията работи над това да изгради перфектната CRM система, която да посреща нуждите на всеки клиент - системата ServiceOS.

Софтуерът е най-добрият начин за управление на работна сила и позволява на компаниите да автоматизират ежедневните си задачи, намалявайки значително оперативните си разходи.

Със своята дългогодишна работа с фирми в сферата на услугите екипът, стоящ зад разработката, има уникално разбиране за това как правилният софтуер може да помогне за развитието на всеки бизнес.