🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

25 години PR революция с M3 Communications Group, Inc.

Компанията е реализирала над 5000 проекта, работила е с повече от 200 клиенти от целия свят в различни сектори и е спечелила десетки международни награди

25 години PR революция с M3 Communications Group, Inc.
25 години PR революция с M3 Communications Group, Inc.
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

"Няма асансьор към успеха, трябва да се качите по стълбите" – този надпис на входа на офиса на М3 Communications Group, Inc. най-точно изразява концепцията на водещата българска PR компания през последните 25 години.

В началото на своето развитие М3 Communications Group, Inc. следва модела 3х24 – екип от 24 професионалисти със средна възраст 24 години са на разположение 24 часа на своите клиенти, като им предлагат качествено комуникационно обслужване и им помагат да имат по-успешен бизнес. През годините тази философия се запазва с разликата, че броят на служителите вече далеч надхвърля 24, както и броят на комуникационните услуги, които компанията предлага.

Нещо много важно, обаче, което остава непроменено през този четвърт век, са ценностите и ентусиазмът, както и високите стандарти, които екипът на M3 Communications Group, Inc. следва. Те даже стават все по-високи и по-стриктни в съответствие с динамично развиващия се пазар.

Днес М3 Communications Group, Inc. предлага пълно комуникационно обслужване с богато портфолио от услуги – PR, организация на събития, управление на социални медии, графичен дизайн, медия мониторинг и анализи, web, обучения. За 25 години компанията е реализирала над 5000 проекта, работила е с повече от 200 клиенти от целия свят в различни сектори и е спечелила десетки международни награди. Сред настоящите ѝ клиенти са Facebook, L’Oreal, Shell, Mars, Wizz Air, HONOR, BILLA, Danone, Европейската комисия и много други. М3 Communications Group, Inc. е и ексклузивен партньор на най-голямата PR компания в света – Hill+Knowlton Strategies.

Зад всичките тези невероятни успехи стои един силен, мотивиран и креативен екип, който със своята отдаденост и ежедневни усилия прави революция в PR бизнеса. И ако всеки dream team има нужда от капитан, който да мотивира отбора и да го води към все по-високи върхове, то в случая на М3 Communications Group, Inc. капитанът е с главно "К".

Максим Бехар е международно признат PR експерт с 25-годишен опит. От 2015 до 2017 г. е президент на най-голямата и влиятелна PR организация в света – ICCO. Той е единственият българин, вписан в Световната зала на славата на ICCO. Максим Бехар е и председател на Световния комуникационен форум в Давос, член на редица престижни организации в България и по света и автор на няколко бестселъра на тема PR. Последната му книга "Световната PR революция" стана номер 1 по продажби в Amazon в две области – PR и Маркетинг. Освен всичко обаче, Максим Бехар е професионален мечтател.

"Винаги съм вярвал, че ако мечтите ти не те плашат, значи не са достатъчно големи. Затова в М3 ние непрекъснато мечтаем, но и работим здраво, за да изпълним тези мечти. Ежедневно се стремим да предлагаме качествено обслужване и да помагаме на нашите клиенти. Работили сме със стотици компании от цял свят, дори понякога имаме чувството, че изпълняваме функцията на частна агенция за чужди инвестиции в страната. Най-важното обаче е работата да ни носи удоволствие. Именно това е магията на М3, която аз и колегите им изживяваме всеки ден", коментира Максим Бехар.

Магия, революция, мечта, професионализъм – бизнесът на M3 Communications е комбинация от всичко това. През последните 25 години екипът на компанията всеки ден се изкачва към върха (по стълбите, а не по асансьора) и вярва, че въпреки всички големи успехи, най-доброто в професията тепърва предстои.