🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Veracomp предлага CrowdStrike на българския пазар

CrowdStrike Falcon осигурява защита и видимост в реално време, както и предотвратяване на атаки при крайните потребители

Veracomp предлага CrowdStrike на българския пазар
Veracomp предлага CrowdStrike на българския пазар
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Veracomp предлага CrowdStrike, лидер в ендпойнт сигурността и откриването и реакцията на проблеми със сигурността на крайната точка, в своето портфолио.

Клиентите и партньорите на IT дистрибутора с добавена стойност Veracomp Bulgaria могат да очакват с нетърпение нови решения от CrowdStrike. Какви са неговите предимства и какви опции предлага за предотвратяване на кибератаки?

CrowdStrike е основана в Америка през 2011 г. и се фокусира върху разработването на продукти и услуги в областта на изследването на сигурността и заплахите. В момента се възприема като лидер на пазара в областта на ендпойнт сигурността и откриването и реакцията на проблеми със сигурността на крайния потребител/точка. Неговата платформа, базирана на облаци за данни, CrowdStrike Falcon® е изградена на един-единствен олекотен агент и използва облачен изкуствен интелект (AI) CrowdStrike Threat Graph®.

Корелация на един трилион събития от цял свят за една седмица

CrowdStrike Falcon осигурява защита и видимост в реално време, както и предотвратяване на атаки при крайните потребители в и извън корпоративната мрежа. Освен това CrowdStrike Falcon® може да корелира трилион събития при крайни потребители по целия свят за една седмица, като по този начин спомага за създаването и развитието на една от най-модерните платформи за данни в киберсигурността.

5-те най-големи предимства на решението CrowdStrike

  • Предотвратяване на сложни атаки, базирани на злонамерен софтуер и без участието на файлове, независимо дали крайният потребител е онлайн или офлайн.
  • Елиминира масовото въздействие върху натоварването на крайния потребител, с което сме свикнали при традиционните антивирусни решения - замествайки всичко с един непретенциозен агент.
  • Обхваща всички видове крайни потребители и Windows, MacOS и Linux среди, мобилни устройства, както и сървъри и контейнери в съвременни хибридни облачни центрове за данни.
  • Проактивно търсене на заплахи - открива злонамерена дейност по-бързо и по-ефективно от всякога с екип от опитни анализатори за сигурност.
  • Подобрява видимостта на крайните потребители в реално време - подробен поглед върху приложенията и процесите.

CrowdStrike е награден в проучвания на Gartner Magic Quadrant, но също така и на Forrester

Можете да намерите още информация за решенията на CrowdStrike на страницата им:

www.crowdstrike.com

За Veracomp

Veracomp е един от най-големите ИТ дистрибутори в Полша. Основана през 1991 г., Veracomp се превръща в група от ИТ компании с международен обхват.

Veracomp работи в 16 страни от Централна и Източна Европа. От създаването "Веракомп" ЕООД прилага чист модел за разпространение. Това означава, че продуктите и услугите се предлагат изключително за препродажба. Клиентите и търговските партньори на "Веракомп" ЕООД са интегратори на информационни системи, компютърни магазини, компании, специализирани в сектора на МСП/ SME, както и доставчици на интернет услуги и телекомуникационни оператори.

През 1996 г. стартира стратегията за разпределение на добавената стойност. Оттогава тя се изпълнява както в Полша, така и на външните пазари. Компанията инвестира в придобиване на ноу-хау, образование и технически консултации. "Веракомп" ЕООД добавя към всеки от продуктите си своя собствена стойност - консултации преди продажба, техническа, маркетингова и образователна подкрепа/поддръжка.

www.veracomp.bg