🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

CoolFit е възможност за промяна към здравословен начин на живот

Паскал Дойчев - основател на бенефит услуга CoolFit

Паскал Дойчев - основател на бенефит услуга CoolFit
Паскал Дойчев - основател на бенефит услуга CoolFit
Паскал Дойчев - основател на бенефит услуга CoolFit
Паскал Дойчев - основател на бенефит услуга CoolFit
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Визитка

Паскал Дойчев е основател на CoolFit. Той е строителен предприемач и собственик на фитнес верига Pulse Fitness & Spa, "Гранд хотел Банско", "Гранд хотел Свети Влас", Emirates Apart Residence в София, бизнес сграда Ring Tower и други. Най-новият проект на амбициозния предприемач е Grand Hotel Therme.

Защо избрахте да създадете своя бенефит спортна карта CoolFit?

- На този етап се наблюдава тенденция, която категорично показва много голям интерес на работещите хора в България към спорта и все по-атрактивните спортни групови занимания. Активният лайфстайл ни прави по-продуктивни, здрави и успешни. Всичко това бе наш основен мотив да стартираме проекта CoolFit, защото знаем, че работещите в страната, както и работодателите имат нужда от подобна услуга. Вследствие на множество проучвания и запитвания от работодатели, които проявяват интерес да предоставят на служителите си първокласни спортни и релакс съоръжения, решихме, че е време да създадем услуга от ново поколение, и вярвам, че CoolFit е идеална възможност за промяна към един по-добър и здравословен начин на живот.

С какво тази карта се различава от вече съществуващите и кое оценявате като нейно основно предимство?

- За първи път бенефит карта позволява достъп до Pulse Fitness & Spa. CoolFit се различава по много направления от съществуващите към момента спортни карти. Основното е минималният административен ангажимент от страна на компанията ползвател, изключително гъвкавият и достъпен модел на финансиране, който дори премахва необходимостта за удържане на сума от заплатите на служителите, както и дигитализацията на услугата ни, която спестява необходимостта от физическа пластика. Разбира се, това е само малка част от предимствата на CoolFit, които не спират да се надграждат.

Как ще привлечете компаниите да я използват?

- Към момента потребителите на CoolFit имат възможност за достъп до над 200 спортни и релакс точки, като ежедневно обогатяваме партньорската си мрежа. Смятам, че всеки ползвател на услуги като фитнес, групови занимания и СПА процедури не би намерил по-добра възможност от тази, която предлага услугата CoolFit. Компаниите могат да се възползват и от отстъпки в над 300 търговски обекта и всичко това през мобилно приложение. Разбира се, и различията на услугата ни са основният фактор за това компаниите да ни се доверят за дългосрочно партньорство с нас. Немалко компании още след първия месец споделят с нас, че времето, което са отделяли преди за администриране на спортна социална придобивка в сравнение със сега, е намаляло драстично и биват изключително доволни.

Какви цели си поставяте с въвеждането на CoolFit?

- Ние вярваме в успеха на CoolFit, затова си поставяме много амбициозни цели. Работим по разширяването на партньорската си мрежа в страната, като добавяме нови обекти от различен тип спортни и релакс категории. Ежедневно получаваме запитвания от големи фирми и благодарение на положителната обратна връзка не спираме да мислим за внедряване на повече иновации и услуги, като съвсем скоро ще изненадаме партньорите си с нещо изключително иновативно.

Как оценявате пазара, свързан с бенефит картите за спорт, и къде виждате вашето място в него след въвеждането на CoolFit?

- Безспорно за първото полугодие CoolFit повлия за положителното развитие в потреблението като цяло в сферата на бенефит придобивките. Наскоро в експертна оценка бе отбелязано, че благодарение на CoolFit активно спортуващите в София и Пловдив са със значителен ръст спрямо 2021 г. Затова вярваме, че CoolFit е бенефит услуга, която наистина е с добавена стойност за притежателите си.