🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Casa Moderna съчетава динамиката на града и хармонията на природата

Casa Moderna съчетава динамиката на града и хармонията на природата
Casa Moderna съчетава динамиката на града и хармонията на природата
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

"Ахат Девелопмент" ООД е инвестиционна компания в сферата на жилищното строителство. Основната ѝ цел е налагането и внедряването на световни практики и стандарти, които да отговарят на най-смелите очаквания на пазара за недвижими имоти в България. Компанията се развива изцяло в строителството на луксозни жилищни комплекси от затворен тип. В портфолиото си фирмата може да се похвали с напълно завършения и продаден комплекс от ново поколение Casa Mia - апартаменти и къщи от градски тип в Пловдив, и с амбициозно развиващия се Primea Beach Villas - на брега на морето в град Царево.

Заедно с AVG Architects поемат по пътя на нов проект с името Casa Moderna. Разположен е в южната част на град Пловдив, в кв. "Остромила". Минути делят комплекса от забързаното ежедневие на втория по големина град в България, а в същото време той е ситуиран сред природа, простор и търсено уединение - комбинация, която съвременният човек иска и заслужава. Представете си вечери, обгърнати в спокойствие сред зелените площи на комплекса, а следващият работен/учебен ден е само на ръка разстояние времево от вас. Да, времето е най-ценният актив, с който разполагаме, и трябва да го " харчим" умно - като работим и живеем в две "вселени" на 5 минути една от друга.

Casa Moderna е решена в две П-образни жилищни структури, разположени върху 16 000 кв.м. Сградите са проектирани с един подземен и 4 надземни етажа. Комплексът разполага с десет жилищни секции общо - по пет за всяка от сградите. Надземно връзката между отделните сгради става посредством алеи за пешеходците и улици за автомобилите. Вертикалната комуникация се осъществява чрез един асансьор за всяка сграда и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг.

Комплексът разполага с няколко основни входа и изхода. 24-часова физическа охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа са част от удобствата, които ще подсигурят спокойствието и сигурността на собствениците на жилища. Озеленени градини с детски площадки ще радват и най-малките стопани на Casa Moderna.
Общият брой на апартаментите в Casa Moderna e 208, като те са разпределени в едноспални, двуспални и триспални. Интересното и доста атрактивно предимство на комплекса е категоричното обезпечаване на автомобилния фонд на живеещите, а именно - 167 открити и 95 закрити паркоместа, 90 гаража. Бързата сметка показва, че срещу 208 апартамента стоят 352 паркоместа за автомобили. Casa Moderna гарантирано ще бъде сграда, която ще впечатлява от пръв поглед!

Вашият дом в комплекс Casa Moderna ще ви постави на едно от най-комуникативните места в живота ви - място, което съчетава динамиката на големия град и хармонията на тихата семейна среда.

За контакти - Casa Moderna - 0897 777 007