🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Жилищната сграда LVIEW на "Мастър Кънстракшън" впечатлява с изтънчен стил и комфорт

Съвременно градско ежедневие в най-развития и добре устроен жилищен квартал на София - "Люлин"

Жилищната сграда LVIEW на "Мастър Кънстракшън" впечатлява с изтънчен стил и комфорт
Жилищната сграда LVIEW на "Мастър Кънстракшън" впечатлява с изтънчен стил и комфорт
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Жилищната сграда LVIEW е разположена в ъглов имот в централната част на жк "Люлин", непосредствено до бул. "Царица Йоанна". Тя съчетава в себе си модерна и съвременна визия, както и запомняща се архитектура, която създава различен начин на живот в динамиката на големия град. Силуетът на сградата се отличава от общия характер на застрояване в района със специфичната си форма, като основната линия на сградата в западната част променя вертикалното си направление чрез скосяване между 14-и и 17-и етаж и сключва прав ъгъл с наклонената повърхнина на покрива. Поради изчистената линия и ортогоналност в хоризонтално и вертикално отношение LVIEW дава възможност за лесна поддръжка и добра енергийна ефективност.

Сградата е проектирана на 17 надземни етажа и един подземен, като той е предвиден за паркиране, складове и помещение за абонатна. Автомобилният достъп до подземното ниво е посредством рампа. Партерният етаж отново е предвиден за паркиране както в самостоятелни гаражи, така и в закрита паркинг зона. Първият жилищен етаж е организиран с 6 апартамента. Три от тях имат индивидуални дворни пространства, които са продължение на обща паркова среда, разположена на площ над 500 кв.м. Предвидена е с богато озеленяване, организирано с асиметрични алеи, клоцове с висока дървесна растителност и кътове за отдих и уединение. Цялото парково пространство е оградено от допълнително вертикално озеленяване с височина между 3 и 6 м с площ над 100 кв.м. Останалите нива са решени отново с 6 апартамента, като към тях е проектирана прилежаща вертикална комуникация (стълбищна клетка) и два високоскоростни асансьора, всеки за по 8 лица. Последният етаж е разположен на височина над 50 м и е организиран с апартамент тип PENTHOUSE със светла височина над 3.40 м и гледка, създаваща усещане за различен мащаб над големия град и заобикалящите го планини.

Дизайнът на сградата, дело на STUDIO CREATIVE., е проектиран с изчистени линии, като основен акцент на сградата е хаотичното и същевременно ритмично редуване на еднаквите елементи по фасадната плоскост. Потъването от общия обем на част от балконите, решени в тъмен цвят, създава усещане за едър мащаб и по-ясен прочит на сградата. LVIEW е емблематична сграда за своя район, която създава възможност за модерен и различен начин на живот в съвременното градско ежедневие.

Жилищна сграда LVIEW, се състои от една жилищна секция от 16 етажа, партер с входно фоайе и два асансьора, надземни гаражи и паркоместа, сутерен с гаражи, паркоместа и мазета.

Общият брой на апартаментите в продажба е 89.

Имотите в продажба са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Светлата височина на жилищните етажи е съгласно нормативите за ново строителство.

Жилищна сграда LVIEW като архитектурен проект се отличава с редица предимства - високо качество и изтънчен стил на изпълнение, ново строителство в "Люлин", най-развития и добре устроен жилищен квартал на София.

Жилищна сграда LVIEW предлага на своите бъдещи обитатели една нова концепция за живот - без компромиси в качеството на строителството, с усещане за стил и елегантност. Отделните апартаменти в продажба съчетават функционално разпределение и модерно изпълнение, осигуряващи комфорт, удобство и сигурност, съобразени със съвременните изисквания за качество и ниво на живот. Някой от апартаментите са разработени с големи тераси, даващи възможност за ползване на голяма площ на открито и създаването на живописни домашни градини, уединени кътчета за отдих с отлична панорама. Последните етажи на жилищна сграда LVIEW предлагат апартаменти с невероятна гледка към центъра на столицата, Витоша и Стара планина.

"Мастър Кънстракшън" е строително-инвестиционна компания специализирана в проектиране, строителство и управление на качествени, устойчиви проекти.

Високото строителство, което предлага "Мастър Кънстракшън" заедно с гледките, осигурява отлична естествена вентилация и чист въздух далеч от уличното замърсяване.

Домовете на по-високите етажи обикновено имат по-отворено и просторно усещане, с много естествена светлина и никакви задръствания, които обикновено се свързват с жилища в ниски сгради.