🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Не само COVID-19

Какво ще прочетете в новия брой на "Капитал Здраве"

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Дискусиите на висок и нисък тон за това правилни и навременни ли бяха противоепидемичните мерки срещу коронавирусната инфекция в България вероятно ще продължат още дълго. Част от броя е посветен на реакцията срещу заразата, на проблемните места в здравната система и на успешното противодействие на COVID-19.

Здравната система обаче не може да бъде фокусирана само в кризата, която наистина пренареди живота на всички, а трябва да бъде всекидневен приоритет.

В броя ще откриете иновациите в лечението на множество заболявания, перспективите пред хирургичните и терапевтичните специалности, необходимостта от стратегии, планове, анализи и множество невероятно талантливи лекари, осъществяващи своето призвание да спасяват човешки животи. Традиционната годишна класация на успехите на най-големите фармацевтични корпорации показва, че все още има много възможности за търсене на по-доброто лекарство, за лечение на нелечими досега болести, за преструктуриране на здравната система в помощ на пациента. За нас е удоволствие да ви представим новия брой на "Капитал Здраве", съдържащ мнения на видни лекари, фармацевти, експерти и управленци в сектора.

Приятно четене!

Десислава Николова

Все още няма коментари
Нов коментар