Нови интериорни тенденции, които вдъхновяват

Мебелен магазин СОМО винаги се стреми да представя най-новото в сферата на обзавеждането

Нови интериорни тенденции, които вдъхновяват
Нови интериорни тенденции, които вдъхновяват
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Пролетта е най-подходящото време за освежаване на дома. Това е сезонът, който свързваме с новото начало и промяната. Ето защо сега е идеалният момент да ви запознаем с най-актуалните тенденции в мебелен магазин СОМО, като ще насочим вниманието към меката мебел.

Тази година се наблюдава интересно дизайнерско решение при диваните и ъгловите гарнитури - фокусът е върху нестандартни дамаски, които очароват със своята мекота и стилно излъчване. Особено актуални са текстилите, имитиращи вълна, както и тези тип Cord - кадифе с приятни релефни райета, създаващи усещането за елегантен ретро шик. Комфортът при допир и елегантната визия са допълнени от нежните пастелни цветове, които представляват чудесен завършек на изящната композиция.

Освен с модерно излъчване диваните в магазин СОМО впечатляват със своята функционалност. Компактният диван може да се превърне в идеално място за сън, предназначено за спонтанните ви гости. Ъгловите гарнитури предлагат богато разнообразие от функции, които ще ви помогнат да се почувствате спокойни и отпочинали и у дома - ел. моторно издърпване на седалките, подвижни подлакътници и облегалки за глава, големи ракли с просторно място за съхранение.

Мебелен магазин СОМО винаги се стреми да представя най-новото в сферата на обзавеждането - мебели и аксесоари, благодарение на които домът става уютен, стилен и комфортен.