🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Frotcom предлага интелигентен флийт мениджмънт за бизнеса

Софтуерната система повишава продуктивността и печалбата

Frotcom предлага интелигентен флийт мениджмънт за бизнеса
Frotcom предлага интелигентен флийт мениджмънт за бизнеса
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Frotcom България" предлага система за интелигентно проследяване на превозни средства и управление на автомобилен парк. Чрез нея ще получите отговор на въпроси и решения на проблеми, на които досега не сте успели. Софтуерът на Frotcom ще ви предостави всички необходими функционалности за лесното и ефективно управление на флотата ви от автомобили, машини и активи, без значение на бранша, в който оперирате.

Чрез Frotcom ще повишите продуктивността, печалбата и услугите, които предлагате. Едновременно с това ще намалите оперативните разходи за гориво и поддръжка. С набор от множество различни функционалности, които може да конфигурирате според нуждите си, ще имате на разположение софтуер, с който лесно и ефективно да контролирате процеса на работа.

Системата Frotcom е

изградена от различни модули,

които имат за цел да ви предоставят оптимално решение според потребностите ви. Тъй като Frotcom е уеб базирана услуга, вие може да виждате автомобилите си в реално време от всеки компютър или мобилно устройство с достъп до интернет.

Наред с проследяването системата ви позволява да извличате важна информация от бордовия компютър на превозните средства.

Може да изтегляте дистанционно тахографските файлове от автомобила и картата на шофьора, без да е необходимо да ангажирате някого или да спирате превозното средство от движение.

Чрез Frotcom и съвместната му работа със софтуерa за архивиране и анализ на тахографски файлове Tis-Web може да сваляте дистанционно, да архивирате и анализирате в удобно за вас време тахографските файлове, отговаряйки на законовите изисквания. Необходимо ви е само да имате акаунт в Tis-Web, като Frotcom автоматично ще разпознава, когато има свален нов файл, и ще изпраща копие от него до акаунта ви. Тъй като Tis-Web е cloud базирано решение, имате възможност отвсякъде и в удобно за вас време да анализирате данните.

Модулът "Разширен мониторинг" на Frotcom ви дава възможност да наблюдавате и анализирате важните за вас ключови показатели (KPI) само с един поглед. Чрез изчерпателен набор от диаграми, карти и показатели може

да вземате информирани решения

за управлението на автопарка си. Разширеният мониторинг ви позволява да наблюдавате развитието на данните за вашия флот. Така получавате информация и възможност да се съсредоточите върху тези показатели, които трябва да бъдат подобрени.

Може да декларирате пътни такси в България и Унгария чрез инсталираното GPS устройство, което го прави удобен и лесен начин за плащане на тол такси. Не е необходимо да купувате допълнително оборудване, както и да спирате от движение превозното средство.

Едно GPS устройство се използва за няколко цели едновременно, правейки го най-евтиния и сигурен начин за управление на автомобилен парк.

Frotcom ще ви помогне да намалите стойността на услугата и да увеличите производителността. Ще може да уведомявате клиентите си къде се намира товарът му и кога работата ще бъде приключена. Ще планирате по-добре бизнеса си, като знаете какво точно искате и какво да очаквате от автопарка си. Ще увеличите сигурността.

Ако търсите професионално решение за проследяване и управление на автомобилен парк в допълнение с високо ниво на обслужване, Frotcom е вашият отговор.

Свържете се с нас, за да намерим заедно най-доброто решение за вас.

телефон 032/398-964 или 0700 45 145

имейл адрес
[email protected]

или посетете www.frotcom.com