🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Интер Експо Център - лицето на събитийната индустрия в България с големи промени

Интер Експо Център
Интер Експо Център
Интер Експо Център    ©  Интер Експо Център
Интер Експо Център    ©  Интер Експо Център
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Парти с повече от 200 представители на събитийната индустрия в България отбеляза началото на мащабен ремонт, който ще преобрази цялостно облика на Интер Експо Център (ИЕЦ).

Със своята над 50-годишна история и хиляди проекти зад гърба си Интер Експо Център е предпочитана локация за провеждане на събития с различен мащаб и формат. "Понякога и традициите имат нужда от промяна" – под това мото ще протече подготовката на новата платформа. Ремонтът ще продължи до края на август.

"Това е първата толкова мащабна промяна в ИЕЦ от 2009 г. насам. Тази стъпка е важна за нас, защото ще ни позволи да задържим лидерска позиция и ще ни помогне да отговорим на все по-високите стандарти, които нашите клиенти и партньори очакват", обяви управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Модернизация и мултифункционалност са ключовите характеристики, които личат от първите показани визуализации. Изцяло ще бъде преобразена зала "Витоша", която ще бъде оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио- и визуалната техника. Модернизирани ще бъдат акустиката и осветлението, надградени ще бъдат и интерактивните възможности.

Зала "Родопи" ще бъде превърната в помещение, което лесно се трансформира. Подвижна стена ще позволи към нея да се приобщава и фоайето, с което пространството значително ще нарасне.

"Очаква се още в началото на септември да посрещнем първите събития от есенния календар. Получаваме доста запитвания за този период и затова е важно да приключим навреме с ремонтните дейности", обобщи зам.-управителят на Интер Експо Център Йоан Младенов.

http://www.events.iec.bgE: [email protected]T: + 359 (2) 9655 205