🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Д-р Бранимир Кирилов: Успехът ни са нашите пациенти

Д-р Бранимир Кирилов: Успехът ни са нашите пациенти
Д-р Бранимир Кирилов: Успехът ни са нашите пациенти
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

ПРОФИЛ: Д-р Бранимир КИРИЛОВ е един от водещите имплантолози и орални хирурзи в България, както и човекът, който стои зад изграждането на една от най-иновативните и успешни дентални клиники в България - MEDICAL DENT (medicaldent.bg).

Приема за своя мисия имплантологията и ежедневно работи в посока придобиване на нови знания и внедряване на последните научни достижения в сферата. Тази философия прави MEDICAL DENT една от най-надежните клиники в България, съчетаваща безкомпромисно качество на обслужване, свръхмодерни технологии и отлично квалифициран екип.

Какви са уникалните характеристики на вашите услуги?

В MEDICAL DENT поставяме на първо място човека. Отделяме много време и средства за професионално развитие, като сме запознати с всички най-съвременни методи за лечение. Инвестираме постоянно в най-новите технологии, които са известни. Когато съчетаем тези неща, стараейки са да чуем правилно проблема и желанието на всеки пациент, можем да предложим най-подходящото лечение, по съвременни методи с най-модерните технологии и качествени материали. Отделяме много внимание на това пациентите ни да се чувстват комфортно по време на целия процес на лечение. Екипът ни от специалисти държи на това пациентите ни да се чувстват сигурни и да ни се доверят относно финалния резултат, за който ние винаги гарантираме лично.

Вашата лична идеология, която изповядвате в работата?

Да развиваш себе си постоянно според мен е най-важното нещо във всеки аспект в живота. Професионално съм воден от философията ми, че природата е най-великият творец. Ние не можем да направим нищо по-добро от това, което тя е създала. Стремежът ми е да лекувам хората с най-новите научни познания, въоръжен със съвременните технологии и без компромис с материалите. Изповядвам философията за лечение с минимум изпиляване, без травма.

Какви са конкурентните предимства на дентална клиника MEDICAL DENT, които я нареждат като една от водещите дентални клиники в България?

Доволните пациенти са най-сигурният сигнал за успеха в моя бизнес. Факторите, които стоят в основата на успеха, са свързани с изисквания към екипа, с който работиш, и с много последователност и упоритост. Това, което ни отличава от голяма част от конкуренцията, са строгите правила в работния процес, които спазваме и които ни дават възможност да имаме пълен контрол над качеството. Работим постоянно по обучението на екипа си, така че да имаме подготвени хора, които да могат да реагират правилно във всеки момент. Ключовото в бизнеса са хората, с които работиш, и там имам постоянно покачващи се изисквания. Гордея се с екипа си, който е от топ специалисти във всяка сфера на стоматологията и с който разрешаваме ежедневно и най-сложните казуси, връщайки често загубени надежди и усмивки.

Какво ново се случи при вас през последната година и какви цели за бъдещо развитие сте поставили пред себе си?

През тази година успяхме да стартираме проекта си, свързан с обособяването на самостоятелен център за дентална хигиена и профилактика - Dental Care Center. Целта ни е да дадем на повече хора достъп до качествена, специализирана дентална грижа, включваща професионално почистване и контролни прегледи, като така искаме да превентираме проблемите, които се появяват със зъбите и венците вследствие на лоша орална хигиена.

В момента тече и разширение на MEDICAL DENT с още допълнителни кабинети за удобство и комфорт на пациентите ни, които в последните години стават все повече, а за нас е важно да можем да удовлетворим техните нужди и желания освен ефективно и във възможно най-кратки срокове.

Предстои да стартираме и нов, премиум проект през есента, за който скоро ще разкажа повече.

Все още няма коментари
Нов коментар