🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Никой бизнес не е по-голям от рекламата си

Дигитални реклами от "Нерд Тех"

Ефектен начин за информиране и впечатляване на клиента
Ефектен начин за информиране и впечатляване на клиента
Ефектен начин за информиране и впечатляване на клиента
Ефектен начин за информиране и впечатляване на клиента
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Нерд Тех" ООД предлага пълен аспект услуги, свързани с внедряването на видеореклами: хардуер, софтуер, изработване на клипове, както и различни видове дисплеи, в зависимост от мястото на използване - за стена, свободностоящи и настолни.

Телевизията вече не е единственият канал, където може да се излъчват видеопослания. Потребителите, особено тези от младежката аудитория, намаляват престоя си през телевизионния екран. Видеото е по-добрият маркетинг и бизнес инструмент от статичната реклама, защото генерира до 6 пъти повече гледания, а когато се добави и звук - ефектът е 7 пъти по-голям.

Ефектът от нашите рекламни продукти:

> В пъти по-атрактивно визуално изживяване > Дигиталната реклама привлича и задържа вниманието на наблюдателите
> 59% запомнят видяното > Повишава разпознаваемостта на марката (бранда) > Ефектен начин за информиране и впечатляване на клиента > Използване на компютърна графика за постигане на атрактивни визуални ефекти
> Със своите привличащи вниманието визуални елементи и динамични послания дигиталната реклама може да превърне обикновено посещение на обекта в запомнящо се иновативно шопинг преживяване > Дистанционно управление на съдържанието > Опции за персонализиране > Статистика и измерване на ефикасността на рекламата
> Персонализирани канали, позволяващи 3D и 4D възприятия.

Много по-ниска цена от телевизионната реклама и по-висока ефикасност

Предлагаме:

Мрежа от дигитални рекламни екрани

"Нерд Тех" изгражда високотехнологична мрежа от дигитални рекламни екрани. Подбираме внимателно местата с голям човекопоток за достигане на възможно най-голяма аудитория. Екраните са с висока разделителна способност и ярки цветове за привличане на вниманието и ефективно предаване на видеосъдържание. Наша иновация е възможността за таргетиране по пол и възраст на аудиторията.

Игри и добавена реалност /Augmented Reality/ AR

Добавената реалност е един от най-иновативните и впечатляващи инструменти, използвани в бизнеса за реклама и популяризиране на мероприятия. Тя наподобява виртуалната реалност в това, че преплита физическата реалност с компютърно генериран образ, за да създаде единен и незабравим ефект. Това дава уникална възможност на клиентите да се запознаят по-добре с даден продукт.

Холограмни постановки

Холограмните постановки са напълно интегрирана 3D холографска платформа, която обединява най-напредналите технологии за визуализация и модерната витрина. Тя позволява фокусиране върху продукта. Използването в магазини, на изложения, в музеи или мероприятия реално прави презентацията много по-атрактивна и интригуваща.

Прозрачни видеокутии и витрини

Гъвкав и привличащ начин за рекламиране на бранд или продукт, за популяризиране на събитие или просто за добавяне на естетичен вид на публичното пространство. Тази авангардна технология позволява да се вижда изложеното в нея, докато в същото време се сменят различни картини и видеа. Така вниманието на клиента е привлечено, от една страна, от изложението на самия продукт, а от друга, от динамично представената допълнителна информация.

Проекционни и тъч решения

С тях създавате истински динамично и интерактивно преживяване за вашите клиенти. Проекционните и тъч решенията се базират на най-съвременните технологии. Те могат да бъдат реализирани под всякаква форма - интерактивни витрини, подове, стени, барове, маси и други.