Новата локация за деца в София

Парти център "Амели" е място на хармония, комфорт и иновативни решения

Амели парти център
Амели парти център
Амели парти център    ©  Амели парти център
Амели парти център    ©  Амели парти център
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Защо да изберете "Амели парти център"?

Модерно оборудвана зала с уникални 3D мапинг прожекции

Самостоятелна сграда с просторна градина и безплатен паркинг

Индивидуален подход и лично отношение

Професионални аниматори и креативни преподаватели

Тематични ателиета за деца и родители

Вълнуващи коктейли и разнообразно меню в професионално оборудвана кухня.

3D мапинг, или когато приказката оживява

Модерната алтернатива на детските кътове в столицата, освен че се помещава в самостоятелна сграда, също така и има изключителното предимство да разполага със собствена, уникална по рода си, зала за 3D визуализация. Този тип прожекции са ново поколение изкуство, което отлично синхронизира музика и визуален ефект, превръщайки ги в един своеобразен спектакъл и съвременен прочит на една необикновена приказка.

3D мапингът е вълшебство и игра на светлината. Той владее пространството, създава магични светове и ражда вълнуващи образи. В 3D залата на парти център "Амели" приказките оживяват, а децата се превръщат в реални герои. Специално създадените за "Амели" сюжети развиват въображението на децата и събуждат сетивата им. Визуалните приключения, които са подходящи и за тийнейджъри, със сигурност няма да ги оставят безразлични!

В "Амели" магията е жива и ви очаква за едно вълнуващо пътешествие в света на въображението. Едно вълшебство не може да се опише с думи, то се изживява!

"Амели" - клубът, който ще ви омагьоса.

Парти център "Амели" е място на хармония, комфорт и иновативни решения, подходящо за различни поводи, когато празнувате или просто търсите приключения и нови изживявания! Създаден с много любов и енергия, в работата на центъра залагат на отлична анимация, индивидуален подход и лично отношение към гостите и техните изисквания. Намира се на тихо място в иначе шумния град, със собствен безплатен паркинг, предлагайки на клиентите просторна градина и съвременно оборудван интериор.

Екипът се състои от млади и изключително креативни хора, които предлагат и широка гама от тематични ателиета и интересни занимания. Аниматорите са професионални актьори, които знаят как да спечелят доверието на вашето дете. В модерно оборудваните зали могат да се забавляват както най-малките дами и господа, така и вечно търсещите приключения тийнейджъри, а също и техните родители.

Адрес и контакти

info@ameliе.bg;

+359 2 996 29 39; +359 884 906 669

София 1712, ул. Ген. "Радко Димитриев" 200 (зад блок 388)

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал