Детското царство на SPLAT

SPLAT
SPLAT
SPLAT    ©  SPLAT
SPLAT    ©  SPLAT
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Срещата с първото млечно зъбче е вълнyваща за цялото семейство. Усмивката на детето засиява, а отговорността на родителите се увеличава. Трябва да започне редовното и старателно почистване на зъбките, изграждането на хигиенни навици с използване на паста и четка за зъби. Процесът може да бъде лесен и приятен с вкусните пасти от ДЕТСКОТО ЦАРСТВО НА SPLAT Organic Pharmaceuticals – водеща компания в разработването и производството на висококачествени иновативни продукти за орална хигиена за цялото семейство. Създадени с любов и грижа за устната хигиена на децата, до 98% натурални, съобразени с възрастовата специфика на детските зъби, без глутен и парабени, без изкуствени оцветители и подсладители, пастите с марка SPLAT са безопасни при случайно поглъщане. Действието им е доказано клинично и в практиката, част от тях са отличени с награди от престижното търговско изложение за природни и биологични продукти – Natural & Organic Products в Лондон.

За най-малките, на възраст от 0 до 3 годинки, са пастите за зъби SPLAT BABY с вкус на ванилия - понижава чувствителността по време на поникване на зъбките, нежно ги почиства и осигурява защита от кариес и с вкус на ябълка и банан укрепва емайла, защитава от появата на кариес и има изразено противовъзпалително действие. Всяка опаковка съдържа силиконова четка-напръстник за нежно почистване на зъб­ките и масажиране на венците, което е особено приятно за малкото бебче.

За малчуганите от 2 до 6 годинки са пастите SPLAT KIDS с вкус на плодов сладолед и на горска ягода и череша. Те укрепват емайла и защитават от кариес благодарение на калциевия хидроксилапатит, а съдържащият се в тях гел от алое вера се грижи за здравето на венците.

За децата от 6 до 11 години са пастите SPLAT JUNIOR с вкус на горски плодове и на дъвка. Съдържат активен калций, екстракти от червена боровинка и нар, витамини А и Е, екстракт от женско биле, благодарение на които се ускорява процесът на реминерализация, ограничава се развитието на кариозни петна, образуването на зъбна плака и последващото възпаление на венците.

За деца от 2 до 11 години е универсалната серия SPLAT JUICY с няколко вкуса: сладолед, млечен шоколад, праскова и тропически плодове, с комплексно почистващо и укрепващо емайла действие.

Освен използването на висококачествени продукти за орална хигиена, каквито са тези на SPLAT, от съществено значение за здравето на детските зъби са срещите на децата със стоматолог поне два пъти годишно. Стоматологът дава насоки за правилното почистване на устната кухина, за подходящите храни, за поставянето на профилактични покрития (силанти) на дъвкателните зъби, за необходимостта от използване на флуорни таблетки или лакове, за предотвратяването на вредни навици и лицево-челюстни деформации. Последните проучвания доказват две положителни тенденции - нараства броят на стоматолозите, ангажирани с провеждане на консултации и образователни беседи в детски и учебни заведения, а родителите стават все по-информирани и загрижени за денталното здраве на своите деца. Така с общите усилия на стоматолози и родители феята на зъбките с усмивка ще отнася бели и здрави зъбчета и с любов ще оставя по една паричка под възглавничката на всяко дете!

Попитайте за SPLAT своя стоматолог, потърсете продуктите в най–добрите аптеки и супермаркети, научете за тях на www.facebook.com/SPLAT.Bulgaria/

Дистрибутор за България: "АСТРА и Ко" ООД, гр. София, ул."Обелско шосе" №18, 02/ 825 77 88

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал