Лесна подготовка за бебе

Лесна подготовка за бебе
Лесна подготовка за бебе
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Говорили сме с много майки за преживяванията около подготовката за бебето. За списъците, изпратени от приятели, и съветите от роднини. За времето, прекарано в четене в интернет, обсъждане и разходки по магазините. За безбройните покупки – нужни и "за всеки случай". И за несигурността дали все пак не забравяме нещо важно.

Ние вярваме, че спокойни родители е най-големият подарък, който можем да направим за всяко новородено. Затова в Tsuky Baby Box събираме на едно място над 30 продукта, необходими за грижата за него в първите месеци у дома. В кутията са включени продукти за сън, за баня и за всеки ден. Достатъчно дрешки в подходящи размери, висок клас бебешка козметика и аксесоари, бамбукови муселинови пелени, спално бельо, кърпа за баня, препарат за пране и мека играчка за разкош. Всички продукти в кутията са от доказани в сферата си производители. Текстилът е от 100% памук и се произвежда изцяло в Европа.

Същата селекция се предлага и заедно с кутия с функция сън. Тя е вдъхновена от кутията за сън, част от финландския пакет за майчинство, и на мечтата за нея дължим съществуването на Tsuky Baby Box. Кутията за сън е аналог на финландската от гледна точка на размери и позволява бебенцето да спи в нея през първите 3 месеца след раждане. Предлага се с матрак с подходяща плътност и протектор, а размерът й създава уют за бебето и я прави лесно преносима. Така кутията за сън е безопасно, комфортно и практично решение за тези най-важни първи месеци от развитието на бебето.

Тази кутия носи със себе си и една много специална кауза - възможността да я подарите, когато бебето я израсте, заедно с умалели дрешки и други бебешки продукти на родители в нужда. Ако искаш да разбереш как, посети ни на tsukybabybox.eu.

*Публикацията се осъществява по проект, изпълняван от "Ефи и Филип" ООД, с финансовата подкрепа на Столичната община, програма "Акселератор Стартъп София" 2019.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал